TUČA GROBARA I ARMADE U RIJECI: Navijači hrvatskog šampiona jurcali po celom gradu za pristalicama prvaka Srbije!
Foto: Saša Pavlić Koky

bila je makljaža

TUČA GROBARA I ARMADE U RIJECI: Navijači hrvatskog šampiona jurcali po celom gradu za pristalicama prvaka Srbije!

Incident se dogodio u petak na Trgu Republike Hrvatske kada je naišla grupa riječkih navijača i videla pristalice crno-belih kako sede u kafićima

Objavljeno: 16:54h

U petak uveče se u centru Rijeke dogodila navijačka tuča i pravi haos na ulicama prema rečima meštana i očevidaca, a kako piše "Index" jedna od grupa koje su učestvovale su Grobari.

Pripadnici Armade koja navija za lokalnu Rijeku, šampiona Hrvatske, su saznali da se u gradu nalazi grupa Partizanovih navijača i krenuli su da ih traže.

foto: Printscreen/Youtube/EDEN7

Kako se opisuju očevici, grupa momaka koji podržavaju crno-bele mirno je sedela u kafićima u centru grada, nikoga nije provocirala, niti isticala navijačku pripadnost i obeležja.

Međutim, problem je bio kada su na njih naleteli članovi Armade koji su ih napali svim i svačim što su imali u rukama, a metež nije potrajao ni pet minuta, jer su se vrlo brzo razbežali i jedni i drugi.

foto: Saša Pavlić Koky

Policija je hitno reagovala, ali kada je stigla na Trg Republike Hrvatske nije zatekla nikoga iz dve navijačke grupe.

Kako navodi "Index" navijači partizana su verovatno srpski iseljenici iz Austrije i Švajcarske koji su se vraćali sa meča protiv Budućnosti u Podgorici, pa su zastali u Rijeci još koji dan da odmore.

BONUS VIDEO: Varvari izbacuju navijača sa tribine

(Espreso.co.rs / Izvor: Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.