Torcida i Bed Blu Bojsi se rame uz rame bore protiv požara: I igrači Hajduka na prvoj liniji borbe protiv vatrene stihije! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/Dalmatinski portal

Dugo nisu dejstvovali zajedno

Torcida i Bed Blu Bojsi se rame uz rame bore protiv požara: I igrači Hajduka na prvoj liniji borbe protiv vatrene stihije! (FOTO) (VIDEO)

Poručuju da sada moraju biti "Hrvat uz Hrvata"

Objavljeno:

Ogromni požari koji su zahvatili hrvatsko primorje prethodnih dana uspeli su da ujedine navijače u Hrvatskoj, pa čak i one najljuće neprijatelje Torcidu i Bed Blu Bojse.

Vatra koja bukti u predgrađima Splita i preti da u skorije vreme stigne i do samog grada, dok su mnoga druga primorska mesta ugrožena i veliki broj porodica je evakuisan, naterala je na ujedinjenje skoro svih navijačkih grupa kod naših suseda.

Torcida je prva krenula u pomoć vatrogascima koji se već danonoćno bore sa vatrenom stihijom, a prema jugu Hrvatske su krenuli i njihovi zakleti neprijatelji Bed Blu Bojsi.

Takođe je krenula i navijučka grupa iz Vinkovaca Ultrasi, a o svojim aktivnostima redovno obaveštavaju javnost putem društvenih mreža.

Međutim, nisu samo tu navijači, već i sami fudbaleri Hajduka, pa su tako na liniji borbe viđeni Toma Bašić,Zvonimir Milić, Ivan Prtajin i Jerko Šeparović.

Ovo je umnogome podsetilo na ujedinjenje Delija i Grobara kada su poplave pogodile Srbiju pre nekoliko godina.

BONUS VIDEO: HRVAT U SUZAMA: Marin Čilić zaplakao posle izgubljenog gema od Federera

(Espreso.co.rs / Izvor: Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.