Vučić se PLAŠI Delija sa Severa i zato im NAMEŠTA MILIONSKE POSLOVE preko EPS-a! Nove šokantne optužbe na račun predsednika Srbije!
Foto: Dragana Udovičić, Filip Plavčić

PRIVATNA VOJSKA

Vučić se PLAŠI Delija sa Severa i zato im NAMEŠTA MILIONSKE POSLOVE preko EPS-a! Nove šokantne optužbe na račun predsednika Srbije!

Na sve probleme u Zvezdi, došlo je do nesuglasica između navijačke grupe okupljene oko brata pokojnog Velibora Dunjića i grupe Marka Vučkovića, koja uz blagoslov države dobija unosne poslove koji idu i do 500.000 evra

Objavljeno:
foto: Filip Plavčić

Dejan Anđus u izjavi za Espreso nastavlja da razlaže ove vrlo zanimljive relacije:

- Izgleda da sam jednom rečenicom podigao ogromnu buru i to sada zahteva podrobnija istraživanja. Sad svi očekuju Vučićevu osvetu, a u stvari je totalno suprotno. Vučić treba da kaže hvala i meni i medijima koji ovo objavljuju - kaže Anđus, pa nastavlja:

- Ono što mogu da vidim, a sad ću biti blag u oceni, jeste da se on njih plaši i zapravo oni njega reketiraju. Glumi velikog lidera, pošto je veliki premijer, a sad još veći predsednik, a pošto je tako hrabar, sam izlazi protiv opozicije i svih političkih protivnika. Onda neka bude hrabar do kraja, neka kaže kakav je to problem i neka ga reši. Ako ne može, neka prepusti sposobnijim od sebe - poručuje Anđus.

Prema njegovom mišljenju, problem trahe predugo i vreme je da se on reši.

- Na kraju se od prvobitne Vučićeve ideje da privatizuje klub, za šta je dobio podršku od mene i mnogih drugih zvezdaša, da ga modernizuje i priključi savremenoj Evropi, sve završilo tako što Vučić gomili razbojnika plaća reket, daje unosne poslove i to u jednoj vrlo osetljivoj oblasti.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.