Vučić se PLAŠI Delija sa Severa i zato im NAMEŠTA MILIONSKE POSLOVE preko EPS-a! Nove šokantne optužbe na račun predsednika Srbije!
Foto: Dragana Udovičić, Filip Plavčić

PRIVATNA VOJSKA

Vučić se PLAŠI Delija sa Severa i zato im NAMEŠTA MILIONSKE POSLOVE preko EPS-a! Nove šokantne optužbe na račun predsednika Srbije!

Na sve probleme u Zvezdi, došlo je do nesuglasica između navijačke grupe okupljene oko brata pokojnog Velibora Dunjića i grupe Marka Vučkovića, koja uz blagoslov države dobija unosne poslove koji idu i do 500.000 evra

Objavljeno:

Grupa navijača Crvene zvezde, koju vodi Marko Vučković, dobija preko firme "Ultra kop" unosne tendere od Elektroprivrede Srbije zahvaljujući saradnji s predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem.

Ove tvrdnje izneo je Dejan Anđus, gostujući u emisiji "Da se ne lažemo" na "Kurir TV".

Poznati novinar istakao je da novoizabrani predsednik tesno sarađuje s navijačkom grupom kluba za koji i sam navija, te da se oni na taj način finansiraju, a ujedno su i pod njegovom kontrolom.

foto: Filip Plavčić

Prema nekim informacijama, upravo su navijači bili ti koji su maltretirali novinare tokom polaganja zakletve novog predsednika, i to pred očima policije, koja nije reagovala.

HOĆEŠ DA TI LUPIM ŠAMAR? Simpatizeri SNS brutalno napali novinarku Espresa! (VIDEO)

Kako Anđus kaže, odnos Vučića i navijačke grupe oko Marka Vučkovića je kompleksan i ima dugu istoriju, jer su najpre bili na različitim političkim stranama.

- Marko Vučković i ekipa oko njega bili su u Demokratskoj stranci, protiv Vučića, tadašnjeg radikala. U njegovim očima, žargonski rečeno, oni su bili ustaše. Dakle, ustaše sa "Severa" koje ruše vlast Miloševića i Šešelja, oni su bili, kolokvijalno rečeno, ustaše na ulici - rekao je Anđus.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.