TORCIDA BI OPET SRBE NA VRBE, SA NJIMA PEVAO BIVŠI REPREZENTATIVAC: Novi BOLESTAN skandal hrvatskih navijača! VIDEO
Navijači Hajduka iz Splita, Foto: Printscreen/Yutube/Podcast 8_24

ustaštvo bez osude

TORCIDA BI OPET SRBE NA VRBE, SA NJIMA PEVAO BIVŠI REPREZENTATIVAC: Novi BOLESTAN skandal hrvatskih navijača! VIDEO

Nije ovo prvi put da Marko Livaja upada u probleme slične prirode

Objavljeno:

Na društvenim mrežama se pojavio najnoviji u nizu snimaka organizovanih hrvatskih navijača kako sramno vređaju pripadnike druge nacije.

Oboga puta, ispad su napravili navijači Hajduka iz Splita, Torcida, koji su pevali "Šugava Rijeko, puna si Srba, ne brini Rijeko, ima još vrba", a sa njima je bio i donedavni reprezentativac Marko Livaja!

Kako navodi portal Index.hr, snimak je obljavljen pre oko sedam dana, a nije najjasnije da li je i sam fudbaler pevao spomenute sramne stihove.

Nekoliko ljudi je već vređalo Livaju na riječkoj Rujevici, podseća ovaj portal, a on je nakon toga rešio da uđe u obračun sa njima u junu ove godine.

Zbog toga je odlučio da ne zaigra na turniru Lige nacija, a ovog meseca je objavio i da se povlači iz reprezentacije Hrvatske u potpunosti.

Nije ovo prvi put da Livaja upada u probleme slične prirode.

U decembru 2021. godine snimljen je kako peva "Mrzim Dinamo, srpsko ime to", dok je nakon finala prošlogodišnjeg Kupa Hrvatske i pobede protiv Šibenika na megafonu "urlao" "Freze, traktori i seoski putevi, p***e šibenske, dobićete batine" zbog čega je kažnjen sa 13.300 evra i utakmicom suspenzije.

Bonus video:

00:13

Delije posle Javora skandirale igračima: Najskuplji, a loše igrate

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.