TEŠKA SRAMOTA: Kapiten hrvatskog kluba osumnjičen za UBISTVO Kacurisa, navijači mu skandiraju ime!
Uhapšeni navijači Dinamo Zagreba, Foto: Angelos Tzortzinis / AFP / Profimedia

zadojeni mržnjom

TEŠKA SRAMOTA: Kapiten hrvatskog kluba osumnjičen za UBISTVO Kacurisa, navijači mu skandiraju ime!

U Hrvatskoj se veličaju optuženi za zločin - ništa novo

Objavljeno:

Istraga povodom ubistva Mihalisa Kacurisa, navijača AEK-a koga je grupa udruženih huligana Dinamo Zagreba i Panatinaikosa usmrtila nožem tokom divljačkog napada u Atini 7. avgusta, još traje.

Rezultati DNK testa uzoraka pronađenih na odeći nesrećnog Kacurisa nisu doveli do specifičnog genetskog koda, pa policija i tužilaštvo pokušavaju da na osnovu video snimaka utvrde ko je zadao smrtonosni udarac žrtvi.

U međuvremenu, Mihalisova porodica je besna što je deo navijača "Bed Blu Bojsa" uspeo da se vrati u Hrvatsku iako je policija znala imena svih koji su ušli u Grčku. Istovremeno, Kacurisov brat mora da gleda kako pristalice Panatinaikosa daju podršku svojim zloglasnim kolegama.

- Ostao sam bez reči. Sramota me je što sam Grk - rekao je Mihalisov brat za grčke medije.

Mihalis Kacuris, Majka, FK AEK
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

- Ne postoje reči za tako nešto. Postoje neki drugi ljudi iz nekih drugih država koje jednostavno ne možete da podržavate. Šta da kažem? Kao porodica, čekamo da budu uhapšeni svi koji su i dalje na slobodi i da zajedno sa onima koji su već u zatvoru budu adekvatno kažnjeni. Ako su to uradili Hrvati, neka onda zauvek zaćute - zaključio je brat nesrećno stradalog mladića.

A među uhapšenim Hrvatima je jedno poznato ime. U Kupu Hrvatske Rijeka je ako gost sa 9:0 ponizila Libertas iz Novske a domaći navijači su skandirali ime Leonarda Jagatića (23), kapitena svog kluba koji je učestvovao u napadu huligana Dinama i sada se nalazi u zatvoru u Grčkoj, potvrdio je hrvatski "Indeks".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.