GRCI SUZILI KRUG OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO: Hrvat, Albanac i 3 Grka!
Navijači Dinama, Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

ko je ubica?

GRCI SUZILI KRUG OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO: Hrvat, Albanac i 3 Grka!

Ranije se pojavila informacija da je možda više osoba zajednički ubilo Kacurisa

Objavljeno:

Grlka policija i istražni organi suzili su krug osumničenih za ubistvo navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa.

Među uhapšenima su trojica Grka od kojih je jedan sa "debelim" krivičnim dosijeom, uz njih i jedan Albanac i jedan Hrvat.

Grčki mediji nastavljaju da prenose sva njima dostupna saznanja o ubistvu koje se dogodilo u ponedeljak kasno uveče u kvartu Nea Filadelfija gde je grupa od 150 naoružanih "Bed Blu Bojsa" pojačana huliganima Panatinaikosa napala navijače atinskog AEK-a.

U žestokom obračunu nožem je smrtno ranjen Kacuris (29).

Od tog trenutka krenula je opsežna potraga za počiniocima ovog zločina, a policija je dosad privela skoro sve izgrednike koji će se u petak prvi put pojaviti na Sudu.

Grčki mediji pišu kako je policija među uhapšenima uspela izolovati pet glavnih osumnjičenih za ubistvo. Među njima su Hrvat, Albanac i tri Grka.

Grčki portal "Newsit" piše kako su kod Hrvata i Albanca u trenutku hapšenja nađeni noževi na sklapanje na kojima je bila krv.

Oni su zbog toga odmah odvojeni od ostatka uhapšenih u blizini AEK-ovog stadiona. Od trojice Grka dvojica su 27-godišnjaci. Svi imaju debeli policijski dosije, a jedan od njih je ranije koristeći nož počinio pljačku. U pitanju je navodno isti navijač čiji je lokal u četvrtak demolirala grupa nepoznatih počinioca koji su se motorima dovezli do tog kvarta.

Iako nema detalja o tom incidentu, pretpostavlja se da je u pitanju bila osvetnička akcija pristalica AEK-a.

Drugog Grka, navijača Panatinaikosa, policija je uhapsila nakon što se dan kasnije na društvenim mrežama hvalio da je učestvovao u napadu na AEK-ove navijače.

Bonus video:

02:21

HULIGANI SU OTERALI NAVIJAČE, STADION ODAVNO VIŠE NIJE BEZBEDNO MESTO! Đurović: Tragičan incident u Atini je mogao DA SE OČEKUJE

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.