MI NISMO USTAŠE, VI NISTE ČETNICI! Neverovatna ispovest Torcidaša sa Marakane ekskluzivno na Espresu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Facebook/Roy Ferkich

MOMAK KOJI RAZBIJA TABU!

MI NISMO USTAŠE, VI NISTE ČETNICI! Neverovatna ispovest Torcidaša sa Marakane ekskluzivno na Espresu! (FOTO) (VIDEO)

- Bio sam sa jednim prijateljem na utakmici... Da, vidilo me 10ak mlađih Delija, ali nisu reagirali uopće, jedan me samo onako čudom pogledao, taj pogled mi se učinio kao, alo momak jesi ti lud? - rekao nam je
Objavljeno: 15:16h

Treba biti mnogo hrabar, ili bolje rečeno - LUD - da bi neko uradio ono što je za rukom pošlo jednom hrvatskom fudbalskom (nenasilnom) fanatiku.

Odlazak navijača Crvene zvezde i Partizana na utakmicu Hajduka ili Dinama u obeležjima deluje nezamislivo, isto tako važi i obrnuto, a ipak se dogodilo.

Na otvaranju prolećnog dela sezone, utakmici između Crvene zvezde i Novog Pazara, to je uradio jedan veoma, veoma hrabri navijač iz Splita. Tačnije, pripadnik Torcide.

O njemu smo već pisali, ali smo odlučili i da ga kontaktiramo, kako biste i vi saznali njegovu veoma, veoma interesantnu priču, koja bi mogla barem malo da približi balkanske narode zavađene bratoubilačkim ratom tokom devedesetih godina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Momak koji se na Fejsbuku potpisuje sa Roj Ferkič, a nama se predstavio kao Roko, nesvakidašnja je pojava za naše uslove. Došao je u Beograd kako bi bio sa prijateljima.

foto: Facebook/Roy Ferkich

- Ugostili su me zvezdaši kojima je san isto kao i meni da se ponovo zaigra utakmica Zvezda - Hajduk... Bio sam kod prijatelja. Bilo mi je super... Delije su me ugostile kao da sam odavde, takvo gostoprimstvo nisam doživio nikad, a i nisam virova da će da bude tako. Samo RESPEKT prema pravim starim Delijama - počeo je intervju za Espreso Sport.

Iako si bio s prijateljima da li te je bio strah da se u majici Torcide pojaviš na Marakani?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.