ORI SE PESMA "SA KOSOVA ZORA SVIĆE" A EVROPLJANIMA MRAK NA OČI! Daleko se čuje ljubav prema Srbiji (VIDEO)
Čehinja zbunjena!, Foto: Printscreen/instagram/Opsajd

NISU ZNALI ŠTA SE DESILO!

ORI SE PESMA "SA KOSOVA ZORA SVIĆE" A EVROPLJANIMA MRAK NA OČI! Daleko se čuje ljubav prema Srbiji (VIDEO)

A sada stiže novi hit snimak iz metroa, gde su neki navijači započeli pesmu "Sa Kosova zora sviće

Objavljeno:

Navijači Srbije napravili su sjajnu atmosferu u Pragu na Eurobasketu prve četiri utakmice i vodili su naše Orlove do pobeda u duelu protiv Holandije, Češke, Finske i Izraela.

Pričali su i selektor Svetislav Pešić i ostali igrači da su oduševljeni podrškom i navijanjem u O2 areni, a navijači Srbije prave šou i po gradu u lokalnim pivnicama, kao i u metrou na putu ka hali ili u povratku sa utakmica.

KALINIĆ POSLE POBEDE NAD IZRAELOM POSLAO JASNU PORUKU PEŠIĆU: Šta god on rekao...!

Imali ste već priliku da vidite kako izgleda kada srpski navijači "zagrme" u kafani i prepevaju pesmu Baje Malog Knindže, kao i kako izgleda kada se raspoloženi vraćaju iz metroa posle pobede, pa uplaše i neke Čehinje zbog toga što se metro trese.

A sada stiže novi hit snimak iz metroa, gde su neki navijači započeli pesmu "Sa Kosova zora sviće", a to očigledno nije bilo najprijatnije jednoj putnici kojoj se po izrazu lica videlo da jedva čeka da dođe do svoje stanice i izađe iz metroa.

Srbija je posle prva četiri kola prva na tabeli grupe D, danas je dan odmora na Evrobasketu, a onda sledi meč protiv Poljske za 1. mesto u četvrtak od 21.00.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.