NIJE SVE TAKO CRNO-BELO: Grobari, ovo su razlozi zbog kojih biste mogli da se radujete 2017. godini! (VIDEO)
Foto: Fonet

VALJDA KREĆE NA BOLJE!

NIJE SVE TAKO CRNO-BELO: Grobari, ovo su razlozi zbog kojih biste mogli da se radujete 2017. godini! (VIDEO)

Iza simpatizera Partizana je godina u kojoj su u dva najvažnija sporta ostali bez najvećih titula, ali...
Objavljeno: 23:15h

Oprostili smo se od 2016. godine! Jedne od najpotresnijih u modernoj istoriji sveta, bar što se političke situacije na planeti tiče!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

A, ni Grobarima nisu cvetale ruže. Ostali su bez fudbalske titule (doduše, osvojili su Kup), u košarci je Crvena zvezda posle više decenija preuzela primat na Jadranu, dok ni u ostalim sportovima nisu baš cvetale ruže.

Najteže je možda bilo vaterpolo sekciji, koja je navikla na to da bude jedna od najdominantnijih u Evropi, ali sa postavom koja se sastoji isključivo od dece, nije lako takmičiti se u LIgi šampiona sa najvećima.

Međutim, nije sve tako CRNO-BELO! Mi vam predstavljamo razloge zbog kojih bi Grobari mogli da se obraduju u 2017. godini!

Dupla kruna u fudbalu

Naravno, Crvena zvezda jeste prvi deo sezone završila kao prvoplasirani tim, ali, svi znamo da u Superligi Srbije postoji pravilo da se posle dva kruga takmičenja bodovi prepolovljavaju... Tako da, Partizan koji je u odličnoj formi otišao na pauzu ima mnogo čemu da se nada... A, naravno, u Kupu Srbije su i dalje u igri!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.