"NE OČEKUJEM NIŠTA OD SRBIJE!" Naš legendarni as nema velika očekivanja pred Mundobasket (FOTO)
Svetislav Pešić i Ognjen Dobrić, Foto: Starsport

ISKREN!

"NE OČEKUJEM NIŠTA OD SRBIJE!" Naš legendarni as nema velika očekivanja pred Mundobasket (FOTO)

Mada, veoma je bitno imati kontinuitet učešća na Igrama. Nisam očekivao ovoliko otkaza, ali, šta je, tu je, rekao je trofejni reprezentativni košarkaš

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Srbije od 14 časova igra poslednji meč, odnosno generalnu probu pred Mundosket protiv Brazila.

Zanimljivo da legendarni Žarko Paspalj nema velika očekivanja od izabranika Svetislava Pešića na Svetskom prvenstvu.

Žarko Paspalj
Žarko Paspaljfoto: Starsport©

- Na predstojećem Svetskom kupu ne očekujem ništa od Srbije ako je očekivanje da budemo recimo peti odnosno da se izbori olimpijska viza. Bio bih više nego zadovoljan. Ali, da kažem da ću da gledam bez opterećenja, posle svega što se dešavalo nacionalnom timu, to je jednostavno nemoguće. Ovi momci, šta god da su uradili, dobro su uradili, čak i ako ne dobace do OI sledeće godine. Mada, veoma je bitno imati kontinuitet učešća na Igrama. Nisam očekivao ovoliko otkaza, ali, šta je, tu je - rekao je Paspalj u intervjuu za "Sport Klub".

Žarko Paspalj
Žarko Paspaljfoto: Starsport©

Žarko je kao član reprezentacije Jugoslavije osvojio dva Evropska i jedno Svetsko prvenstvo, srebro na OI 1988. godine i bronzu na Eurobasketu.

Bonus video:

00:38

NOVI PROBLEM ZA PEŠIĆA, ALI TU SU I LEPE VESTI! Jaramaz otpao sa spiska za Mundobasket, ali su se ovi momci priključili Orlovima!

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.