DA LI JE ĐILAS FAVORIZOVAO ZVEZDU? Bivši predsednik KSS bez dlake na jeziku pretresao mnoge teme! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

BIVŠI PREDSEDNIK KSS O SVEMU!

DA LI JE ĐILAS FAVORIZOVAO ZVEZDU? Bivši predsednik KSS bez dlake na jeziku pretresao mnoge teme! (FOTO) (VIDEO)

U opširnom intervjuu za srpski Vice, nekadašnji gradonačelnik Beograda pričao je o raznim stvarima koje zanimaju ljubitelje košarke, pa i o tome zbog čega Dejan Bodiroga nije njegov naslednik
Objavljeno:

Mnogi ga ne vole, iz ovog ili onog razloga. Neki manje, neki više, imaju nešto protiv njega, iz raznih, sada već istorijskih razloga, ali svaki objektivni košarkaški zaljubljenik jedno mora da prizna... A sve to u razgovoru za Vice.

U proteklih šest godina, za vreme "vladavine" Dragana Đilasa najčuvenijim sportom naše zemlje, Orlovi i Marinine "ratnice" su se okitili sa čak četiri velika odličja. Srebro na Evrobasketu i na Olimpijskim igrama muškog i zlato sa Evropskog prvenstva i bronza iz Rija ženske reprezentacije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naravno, mnoge interesantne fame bile su dignute u proteklom periodu, a jedna od najpoznatijih među košarkaškim fanovima je ona da Dragan Đilas, kao navijač Crvene zvezde, taj klub i favorizuje kada su u pitanju bitne odluke.

Takođe, on se osvrnuo i na mnoge druge teme, kao što su teorije zavere, potencijalni naslednici, ali i zbog čega je odstupio sa mesta predsednika KSS, iako je i ranije pričao o ovome poslednjem...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.