EKSPLOZIJA BOGDANOVIĆA PROTIV BULSA! Srbin vodi Atlantu do VELIKOG preokreta! (VIDEO)
Bogdan Bogdanović, Foto: Profimedia

SJAJNA PARTIJA!

EKSPLOZIJA BOGDANOVIĆA PROTIV BULSA! Srbin vodi Atlantu do VELIKOG preokreta! (VIDEO)

Srpski as nastavlja sa sjajnim partijama, ovog puta je bio najzaslužniji za pobedu protiv Čikaga, uz neverovatnog Treja Janga

Objavljeno:

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović odigrao je sjajan meč i bio jedan od najzaslužnijih za pobedu svoje Atlante nad Čikagom 130:124.

Bogdanović je na parketu proveo skoro 31 minut i za to vreme pomogao svom timu da se vrati iz dvocifrenog minusa i dođe do trijumfa u samoj završnici.

Gosti su imali prednost tokom većeg dela susreta, ali su igrači Atlante na krilima Trea Janga uspeli da uzvrate udarac i rivalu, koji je u blagoj krizi, nanesu treći uzastopni poraz.

Bogdan je postigao 20 poena (5/13 iz igre, 4/10 trojke), uz četiri skoka i dve asistencije, a zanimljivo je da je imao i dve blokade.

On je bio drugi na listi strelaca u redovima "jastrebova", iza spomenutog Janga, koji je dominirao sa 39 poena (11/18 iz igre, 7/9 trojke), uhvatio je tri lopte i podelio 13 uspešnih dodavanja.

Na drugoj strani ponovo je bio najbolji Demar Derozan, ali kako je on krenuo da pada nakon neverovatne serije, tako su i "bikovi" počeli da popuštaju. Derozan je ubacio "samo" 22 poena, koliko je imao i Zek Lavin, dok je Nikola Vučević kompletirao dabl-dabl sa 21 poenom i 11 skokova.

Atlanta je ostala deveta na tabeli Istočne konferencije sa 30 pobeda i 32 poraza, dok je Čikago treći sa učinkom 39-24.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.