Partizan jači za trojkaša u derbiju: Andrić se protiv Zvezde vraća na teren!

Džons tek počeo sa treninzima

Partizan jači za trojkaša u derbiju: Andrić se protiv Zvezde vraća na teren!

Petar Božić je najavio da će ukazati šansu rekovalescentu Mihajlu Andriću koji je dugo odsustvovao zbog povrede
Objavljeno:

Trener Partizana Petar Božić rekao je da je Crvena zvezda favorit u predstojećem derbiju, ali da će njegova ekipa pokušati da odgovori velikom borbom. Dobra vest za navijače crno-belih je i da se u tim posle duge pauze vraća Mihajlo Andrić. - Zvezda je favorit, a mi imamo svoje želje i snove, uz ekstremnu motivaciju, koju derbi sam po sebi pospešuje. Voleli bismo da posle utakmice ništa sebi ne zamerimo po pitanju pristupa i borbenosti - rekao je Božić na konferenciji za novinare.

Božić je naveo da se američki košarkaš Kevin Džons tek u ponedeljak priključio ekipi, što je malo vremena, ali da će pokazati zašto je doveden. Kada je reč o zdravstvenom stanju igrača, Božić je kazao da nema ničeg vrednog pomena, osim da će se Mihajlo Andrić vratiti u tim posle duge pauze zbog povrede. - Andrić je pokazao ogromnu želju da se priključi ekipi i pomogne. Tu želju moram da podržim, ali i da kontrolišem, jer je imao dugu pauzu i njegovo uključivanje u tim ide postepeno zbog trenutnog stanja, jer ne bih voleo da žurbom napravimo problem koji će i njega i nas skupo koštati - rekao je Božić.
On je dodao da će Partizan svoju šansu tražiti u agresivnoj igri i velikoj borbi. - Momenti neiskustva i sreće delili su nas od boljeg kraja u dosadašnjem delu. Zvezdi moramo da odgovorimo borbom i agresijom, zahtevam maksimum što se toga tiče, a ostalo će doći kao proizvod toga - naveo je trener crno-belih. Partizan će u utorak u 18.00 u hali Pionir gostovati Crvenoj zvezdi u osmom kolu Jadranske lige. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.