OBRADOVIĆ: Polufinale je JEDINI cilj, uradili smo dobar skauting Borca!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

Kup Radivoja Koraća

OBRADOVIĆ: Polufinale je JEDINI cilj, uradili smo dobar skauting Borca!

Zagorcu je drago što je baš Borac iz Zemuna izborio fianlni turnir

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana, Željko Obradović, rekao je danas, pred utakmicu četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća, da njegova ekipa poštuje zemunski Borac, ali da je cilj crno-belih plasman u polufinale tog takmičenja.

- Kup je veoma specifično takmičenje koje iziskuje da se svaki protivnik maksimalno poštuje. Tako ćemo i pristupiti utakmici protiv ekipe Borca - rekao je Obradović, prenosi klub.

- Napravili smo analizu njihove igre i naravno da želimo da se plasiramo u polufinale. To je jedini cilj koji imamo ispred sebe. Uradili smo dobar skauting kao što uvek rade moji pomoćnici, pripremili igrače za tu utakmicu i nadamo se da ćemo mi biti ti koji će u subotu igrati polufinale - dodao je on.

Željko Obradović
foto: Starsport©

Košarkaši Partizana sutra uveče u niškom Čairu igraju protiv zemunskog Borca meč četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća, a put Niša su ih danas ispratili navijači koji su ih posetili pred kraj današnjeg treninga.

Kapiten Partizana Rade Zagorac je rakao da mu je uvek lepo kada neka ekipa koja nije u najvišem rangu takmičenja izbori plasman na završnicu Kupa i dodao da mu je drago što je to Borac iz Zemuna.

- Oni imaju respektabilnu ekipu, sa dobrim trenerom Sinišom Matićem, sa igračima koji su ranije igrali na visokom nivou i sa dosta mladih igrača. Bez ikakvog potcenjivanja pristupamo tom meču. Nadamo se da ćemo ga ozbiljnim pristupom i energijom od samog starta rešiti u svoju korist - poručio je Zagorac.

Rade Zagorac
foto: Emilija Jovanović

Utakmica između Partizana i Borca se igra sutra od 21.00 u niškom Čairu. Pobednik tog duela će u subotu u polufinalu igrati sa boljom ekipom iz četvrtfinala u kom se sastaju FMP i Borac iz Čačka.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.