Poznato je u kom šeširu se nalazi Srbija za žreb za Evropsko prvenstvo!
Foto: Reuters

nadamo se sreći

Poznato je u kom šeširu se nalazi Srbija za žreb za Evropsko prvenstvo!

Kriterijumi za rangiranje reprezentacija po šeširima bili su plasman na prethodnom Evropskom prvenstu i nedavno završenim kvalifikacijama za Eurobasket
Objavljeno:

Evropski ogranak Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) saopštio je danas kako će izgledati šeširi uoči žreba za sastav grupa na Evropskom prvenstvu za dame koje će naredne godine biti održano u Češkoj Republici. Aktuelni šampion Evrope i trećeplasirana selekcija na minulim Olimpijskim igrama smeštena je u drugi šešir za jedno sa reprezentacijama Belorusije, Ukrajine i Crne Gore. Kriterijumi za rangiranje reprezentacija po šeširima bili su plasman na prethodnom Evropskom prvenstu i nedavno završenim kvalifikacijama za Eurobasket. Kako će izgledati grupe i sa kojim će se reprezentacijama Srbija takmičiti u prvoj fazi Evropskog prvenstva biće poznato narednog vikenda, posle žreba koji će se 9. i 10. decembra 2016. održati u Pragu. Evo sastava šešira uoči predstojećeg žreba:

Šešir 1: Francuska, Španija, Rusija, Turska. Šešir 2: SRBIJA, Belorusija, Ukrajina, Crna Gora. Šešir 3: Grčka, Slovačka, Češka, Letonija. Šešir 4: Italija, Mađarska, Belgija, Slovenija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.