VLADA JOVANOVIĆ ZNA KAKO MEGA MOŽE DO POBEDE PROTIV BUDUĆNOSTI: Imaju veoma iskusan tim koji je i fizički moćan!
Foto: Starsport©

BIĆE TEŽAK POSAO

VLADA JOVANOVIĆ ZNA KAKO MEGA MOŽE DO POBEDE PROTIV BUDUĆNOSTI: Imaju veoma iskusan tim koji je i fizički moćan!

Utakmica Budućnost - Mega na programu je sutra od 17.00 u SC "Morača".

Objavljeno:

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je danas da će u predstojećem meču protiv Budućnosti veoma važno biti da njegovi igrači izbegnu ritam protivničke ekipe i da probaju da ih uvedu u svoj.

- Nalazimo u jako teškom rasporedu gde smo, izmedju dva kola ABA lige, imali to vanredno, zaostalo kolo i gde igramo na svaka dva-tri dana. Za ovaj mladi roster je to veliko opterećenje i veoma je bitno da izbegnemo njihov ritam i pokušamo da ih uvedemo u naš, kako bismo imali dobru utakmicu - rekao je Jovanović za klupski sajt.

Košarkaši Mege sutra gostuju ekipi Budućnosti, u utakmici 20. kola ABA lige.

To će za izabranike Vladimira Jovanovića biti druga utakmica u tri dana u Podgorici, pošto su prethodno u četvrtak poraženi od Studentskog centra.

Jovanović je istakao da njegov tim očekuje još jedna jako zahtevna utakmica, protiv veoma kvalitetnog protivnika.

- Budućnost ima veoma respektabilan roster i za ABA ligu i za Evrokup. U oba takmičenja su jako visoko kotirani, pravljenjem ovakvog tima su istakli svoje visoke ambicije - rekao je Jovanović.

- Pored već kvalitetnog sastava u kome su u spoljašnjoj liniji Kobs, Sili i Popović koji u poslednje vreme igra jako dobro, dodali su i Perija. Tu su još i izuzetno iskusni Micov, kao i veoma dobar timski igrač Atić, dok su unutra sa Nikolićem, Ridom i Jagodić-Kuridžom - dodao je trener Mege.

Mega trenutno ima osam pobeda i deset poraza u ABA ligi, dok Budućnost ima skor 13/3.

- Igraju čvrsto na oba kraja terena, u svakom trenutku pokušavaju da pronadju slabosti protivnika i da valorizuju svoje prednosti, gde na svakoj poziciji imaju veoma iskusne igrače koji mogu to da urade - rekao je Jovanović.

Krilni centar Mege Matej Rudan rekao je da njegova ekipa mora mora što pre da zaboravi težak poraz od Studentskog centra i okrene se meču protiv Budućnosti koja je "sigurno jedna od najboljih ekipa u ABA ligi".

- Imaju veoma iskusan tim koji je i fizički moćan i mislim da će biti najbitnije da im odgovorimo fizički i energetski na terenu, kako bismo mogli da dođemo u priliku da se borimo za pozitivan ishod - rekao je Rudan.

Utakmica Budućnost - Mega na programu je sutra od 17.00 u SC "Morača".

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.