RADONJIĆ ZNA RAZLOGE PORAZA OD MONAKA: Problemi u poslednjih mesec dana sada su došli na naplatu
Foto: Starsport©

izjava posle meča

RADONJIĆ ZNA RAZLOGE PORAZA OD MONAKA: Problemi u poslednjih mesec dana sada su došli na naplatu

Crvena zvezda poražena je od francuskog tima 91:80

Objavljeno: 22:00h

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Monaka rezultatom 91:80, iako su u jednom trenutku meča imali čak i prednost od 20 poena.

Dejan Radonjić je na početku konferencije za novinare čestitao Monaku na pobedi, a zatim je ušao u analizu meča. Kao glavni razlog poraza njegove ekipe naveo je nedostatak energije, koja je posledica zgusnutog rasporeda u prethodnom periodu.

- Monako je pokazao u napadu koliko kapaciteta ima. Mi smo u prvom delu ofanzivno bili odlični, odigrali smo verovatno najbolje napadačko poluvreme u Evroligi. Generalno 15-16 minuta dobar ritam i dobra energija, a nakon toga je usledilo nešto o čemu sam ja pričao unazad mesec dana. Iz problema u kojima smo bili ušli smo u neki trening, nismo imali energije, puno grešaka je bilo, oni su igrali tvrdo u odbrani, mi smo pre dva dana imali težak meč i to je bilo veliko opterećenje za nas. Kakve smo probleme imali zadnjih mesec i nekoliko dana je sada došlo na naplatu - započeo je Radonjić, i nastavio:

Dejan Radonjić
foto: Starsport©

- Žao mi je što smo izgubili, ali bilo je evidentno da nemamo energije i da su mnoge stvari koje su se desile bila posledica toga. Dali smo energetski maksimum pre dva dana, a danas to nije bilo moguće. Pravili smo atipične greške i ono čemu se nadam je da ćemo uspeti da se vratimo i da dođemo do nekog nivoa. Odigrali smo četiri meča u Evroligi i dva u ABA ligi, uspeli smo na svežinu da iznesemo početak tog ritma. Treba dobro izanalizirati i truditi se da se u narednom periodu podignemo, a to neće nimalo biti jednostavno. Da nam nisu došle ekipe kakve su Armani i Monako, možda bismo i ovom igrom napravili nešto više, ali takav je raspored - objasnio je trener crveno-belih.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.