PRODUŽETAK SARADNJE: U Zvezdi nisu mnogo razmišljali, Cirbes ostaje do kraja sezone
Foto: Starsport©

nema više dileme!

PRODUŽETAK SARADNJE: U Zvezdi nisu mnogo razmišljali, Cirbes ostaje do kraja sezone

Nemački centar je protov Mornara u nedelju proveo samo šest i po minuta na terenu

Objavljeno: 12:42h

Majk Cirbes ostaće u Crvenoj zvezdi do kraja sezone, saznaje MaxBet sport. Nemačkom centru ugovor ističe u ponedeljak, ali će on da bude produžen.

Cirbes se u septembru vratio u Crvenu zvezdu, ali nije prikazao igre kao iz prvog mandata. Odigrao je deset utakmica u Evroligi, a nijednom nije bio starter. U proseku je postizao 4,1 poen i 1,8 skokova. Najbolji je bio protiv Baskonije i Reala kada je ubacio po 12 poena.

U ABA ligi je odigrao 11 utakmica, a u proseku je postizao 4,9 poena i 2,5 skoka. Ove nedelje je protiv Mornara proveo samo šest i po minuta na terenu.

KK Crvena zvezda
foto: Starsport©

Posle meča protiv Barana trener Dejan Radonjić je upitan o statusu nemačkog košarkaša i odgovorio je da će doneti odluku u toku dana koji sledi. Izgleda da na Malom Kalemegdanu nisu mnogo razmišljali, a to znači da neće da dovode novog centra.

On je u Zvezdi prvi put bio između 2014 i 2016. godine. Svojim igrama je stekao simpatije navijača, a bio je zaslužan za osvajanje tri ABA lige, dve titule u Superligi Srbije, a ima i jedan Kup Radivoja Koraća.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.