Mornar doživeo brodolom u Francuskoj, Aris šokiran u Solunu! (VIDEO)
Foto: Beta

Liga šampiona, 7. kolo!

Mornar doživeo brodolom u Francuskoj, Aris šokiran u Solunu! (VIDEO)

Interesantno veče u trećem po jačini evropskom košarkaškom takmičenju
Objavljeno: 23:09h

Nastavljena je borba u FIBA Ligi šampiona prvim mečevima 7. kola. Mornar iz Bara je doživeo katastrofu na gostovanju Strazburu 93:62, dok je Aris poražen na svom terenu od Monaka 65:62.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Barani posle solidnog starta u novom košarkaškom takmičenju sve više plaćaju danak velikom broju utakmica. Niko se posebno nije istakao u redovima francuskog tima, ali su svi igrači postigli poene i to uglavnom ujednačeno ih rasporedili a najbolji je bio Žete sa 14 koševa, dok je kod Mornara Džons postigao 17.

Monako je priredio pravo iznenađene trijumfom u Solunu protiv domaćeg Arisa za koji je naš Tadija Dragićević postigao svega 2 poena. Goste su do pobede predvodili Utara i Bost sa po 13 poena, dok je kapiten solunskog tima, Vladimir Janković dao 15 poena.

LUDILO I ŠOK U PIONIRU: Partizan prokockao već viđenu pobedu, Hečer od junaka do tragičara! (VIDEO) (FOTO)

U italijanskom derbiju u grupi D u kojoj se nalazi i Mega Leks, Avelino je bio bolji od Juventusa 93:88, a dominirao je Kiril Fesenko koji je meč završio sa 35 poena i 13 skokova. Vasilius je bio najefikasniji poraženom timu sa 24 poena.

Banvit je nastavio sa dobrim igrama, a ovog puta u Turskoj je pao Baken 99:82. Bivši igrač Partizana, Edo Murić, postigao je 6 poena, a najefikasniji u njegovom timu bio je Mutaf sa 26 poena, dok je jedan anje postigao Orelik.

foto: Printscreen/flashscore.com

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.