VUJOŠEVIĆ: Uprava Partizana je tražila od KSS-a onako oštro pismo da bi imala alibi! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Dotakao se i dugova

VUJOŠEVIĆ: Uprava Partizana je tražila od KSS-a onako oštro pismo da bi imala alibi! (VIDEO)

Strateg crno-belih se u opširnom intervjuu osvrnuo na sve aktuelnost i vezi sa njim samim, ali i njegovim bivšim klubom
Objavljeno: 16:27h

Duško Vujošević nedavno dao intervju u kome je govorio o dugovanjima koje Partizan ima prema njemu i o mogućnosti da zbog toga tuži crno-bele.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sada je sa njime izašao opširan video intervju za "Partizan.net" u kome je govorio i na tu temu, ali se dotakao i mnogih drugih.

Počeo je od toga kako se privikao na Francusku i svog zdravstvenog stanja.

- Teško sam se navikao na Limož, jer mi je veliki problem jezik. Od stranih jezika ja govorim samo italijanski, od čega nemam velike koristi u većini zemalja.

SRBI U EVROPI: Kako su igrali naši ovog vikenda? Jedan je baš pokidao! (VIDEO)

foto: Saša Pavlić Koky

- Kada je reč o mom zdravstvenom stanju, napravio sam pravu stvar što sam došao u Francusku jer imaju zaista jako dobro zdravstvo i kompletno socijalno osiguranje. Znate da sam na dijalizi, a oni rade sa izuzetno kvalitetnim supstancama i dva puta nedeljno idem. Osećam se puno bolje nego pre. Kad se sve ovo desilo sa Partizanom, što ja mnogima pričam da sam znao kako će da bude i kakav će kraj da bude. Ono što kaže Šekspir u Hamletu "Čovek treba biti spreman i to je sve". Ha, to je sve, ali to je jako teško. Ipak sam to vrlo teško podnosio i na neki način jedva sam dočekao prvu ponudu da se sklonim iz te situacije u Beogradu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.