ODLOŽENA UTAKMICA PROTIV REALA: Zvezda i dalje muči muku sa opasnim virusom, pozitivan nalaz dobio i Davidovac
Foto: Starsport©

prOBLEMI SE NASTAVLAJU

ODLOŽENA UTAKMICA PROTIV REALA: Zvezda i dalje muči muku sa opasnim virusom, pozitivan nalaz dobio i Davidovac

Meč je trebalo da bude odigran u utorak od 19 časova u Beogradu

Objavljeno: 17:59h

Utakmica 20. kola Evrolige između Crvene zvezde i Reala iz Madrida odložena je zbog velikog broja pozitivnih rezultata na koronavirus u crveno-belom timu.

Ovu informaciju na zvaničnom sajtu takmičenja potvrdila je i Evroliga, a meč koji je trebalo da bude odigran u utorak 11.09.20222. godine od 19 časova u Beogradu, odložen je na zahtev KK Crvena zvezda koji nakon novih rezultata nije bio u mogućnosti da obezbedi minumum od 8 igrača za predstojeću utakmicu.

Novi termin biće saopšten naknadno, a prema posebnim regulativama koje su usvojene od strane ECA izvršnog odbora deoničara jedna utakmica tokom pandemije može biti odlagana tri puta.

Nakon novih testiranja koja su obavljena u subotu, identifikovan je novi slučaj koronavirusa među članovima prvog tima i stručnog štaba, a dugoj listi priključio se i Dejan Davidovac.

Pozitivni na koronavirus trenutno su: prvi trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Boškovič, član stručnog štaba Nikola Birač, igrači: Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Holins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović, Maik Cirbes, Nikola Kalinić i Dejan Davidovac.

Klub će o zdravstvenom stanju ekipe, blagovremeno obaveštavati javnost u narednom periodu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.