Obradović i Bogdan bacili kralja na kolena, Savanović odličan u pobedi Bajerna! (VIDEO)

EVROLIGA 3. KOLO

Obradović i Bogdan bacili kralja na kolena, Savanović odličan u pobedi Bajerna! (VIDEO)

Turski klub je savladao šampiona Evrope kome je ovo već drugi poraz u takmičenju
Objavljeno:

Kralj je po drugi put pao! Fenerbahče je naneo drugi poraz Real Madridu u ovogodišnjoj Evroligi 77:66, posle poraza koji je "kraljevski klub" doživeo od Himkija u prvom kolu. Još jedan Zvezdin debakl: Himki joj dao nadu, pa se poigrao s njom! (VIDEO) Izgleda da je Željko Obradović dobro izribao svoje pulene posle neočekivanog poraza od Konje za vikend i zategao tim za duel sa aktuelnim evropskim šampionom koji je poklekao u paklu Istanbula. U odličnoj utakmici sa pregršt sjajnih poteza, što se uostalom očekivalo od dva tima sastavljenih od najboljih evropskih igrača, mnogo više je trijumf želeo domaćin. Publika je imala prilike da vidi trojke s parkinga u režiji Bogdanovića, zakucavanja i blokade, tako da je sve podsećalo na NBA meč. Bogdan je specijalista za trojke s parkinga: Evo još jedne njegove bombe sa 12 metara! (VIDEO)

Prednjačili su Ekpe Judo i Luiđi Datome sa po 15 koševa, dok je Bogdanović ubacio 12. Nikola Kalinić je postigao 4. Na drugoj strani samo je Rejes sa 15 bio dvocifren. Najbolju partiju pružio je Nihad Đedović sa 22 poena, dok je Duško Savanović ubacio 18
Fonet
Nemanja Nedović je u trijumfu svog tima postigao pet poena, a Stefan Marković tri poena manje. U pobedničkoj ekipi Nikola Milutinov nije dobio priliku. Za domaći tim Milan Mačvan je ubacio sedam poena, a Čarls Dženkins poen više. Evroliga, 3. kolo: Četvrtak:
66:68 83:77 75:81 79:63
71:107 77:52 Petak: 91:53
77:66 76:61 81:69 75:83 66:71

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.