NEMA ODMORA ZA ZVEZDU! Angažmanom do pobede u Splitu!
KK Crvena zvezda, Foto: Profimedia

Dejan radonjić i stefan marković

NEMA ODMORA ZA ZVEZDU! Angažmanom do pobede u Splitu!

Košarkaši Crvene zvezde nisu imaloi mnogo vremena za proslavu Nove godine pošto su već danas otputovali u Hrvatsku gde če sutra od 19 časova u okviru 14. kola ABA lige gostovati Splitu.

Objavljeno:

Crveno-beli su lider na tabeli sa 12 pobeda i jednim porazom, dok je Split na začelju sa samo dve pobede i 11 poraza. Trener Dejan Radonjić ističe da njegov tim u Split odlazi sa velikom željom da pobedi uprkos problemima sa izostankom igrača sa kojim se crveno-beli konstantno suočavaju od starta sezone.

- Želim da iskoristim ovu priliku i čestitam svima Novu 2022. godinu, mnogo zdravlja na prvom mestu svima, puno sreće i uspeha. Već prvi januar proveli smo radno, počeli smo pripreme i odradili trening u Beogradu pred utakmicu u Splitu. Idemo u Split i na tu utakmicu sa željom, uprkos velikim naporima i problemima sa izostancima igrača koji nas uporno prate, da odigramo meč dovoljno dobro da dođemo do novih bodova - rekao je Radonjić.

Iskusni plejmejker Stefan Marković, naglasio je da nema lake utzakmice u ABA ligi, iako je Zvezda veliki favorit protiv Splita.

- Nema lake utakmice u regionalnoj ligi, tako da i ovom meču u Splitu pristupamo veoma ozbilno. Nismo imali mnogo vremena da se oporavimo od utakmice u četvrtak, trenirali smo u subotu, i dalje nam nedostaju neki igrači zbog povreda. Zbog svega toga očekujem maksimalan angažman svih nas kako bi došli do pobede na startu Nove godine - priželjkuje Marković.

Espreso/SrbijaDanas


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.