Lav postigao 34 poena u 1. četvrtini, Voriorsi razneli Lejkerse, Bjelica i Jokić vrlo dobri, Marjanović oznojio dres! (VIDEO)
Foto: AP

Izuzetna noć u NBA

Lav postigao 34 poena u 1. četvrtini, Voriorsi razneli Lejkerse, Bjelica i Jokić vrlo dobri, Marjanović oznojio dres! (VIDEO)

Krilnom centru Klivlenda je nedostajalo 4 poena da postane najefikasniji igrač ikada za jednu četvrtinu
Objavljeno: 09:12h

Kevin Lav je zasijao punim sjajem u Klivlendu ubacivši 40 poena Portlandu, ali ono što je najvažnije jeste da je srušio rekord po broju postignutih poena u prvom četvrtini - 34. Nedostajala su mu još 4 da bi srušio rekord po broju poena u bilo kom periodu meča, jer je Klej Tompson uspeo u januaru 2015. godine da postigne 37 za 12 minuta.

Lebron Džejms je protiv Trejlblejzersa stigao do svog 44. tripl-dabla u karijeri sa 31 poenom, 10 skokova i 13 asistencija, a Kavsi su postavili rekord franšize po broju postignutih trojki na jednom meču 20.

U takvoj konstelaciji snaga Portlandu nije pomoglo ni 40 poena Demijana Lilarda.

Minesota nije uspela da zaustavi Entonija Dejvisa koji im je ubacio 45 poena, pa su zato i poraženi 117:96 od Nju Orleansa.

Nemanja Bjelica je opet odigrao vrlo dobro, za 20 minuta je postigao 8 poena, šest puta bio najviši u skoku imao po dve asistencije i ukradene lopte. U njegovom timu je najbolji bio Zek Levin sa 26 poena.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.