ODLIČNI BOGDANOVIĆ NIJE BIO DOVOLJAN: Priliku za revanš Atlanta će imati već za dva dana (VIDEO+FOTO)
Foto: Profimedia

IZUZETNO EFIKASNA UTAKMICA

ODLIČNI BOGDANOVIĆ NIJE BIO DOVOLJAN: Priliku za revanš Atlanta će imati već za dva dana (VIDEO+FOTO)

Čikago je zabeležio četvrtu pobedu u nizu

Objavljeno: 07:20h

Košarkaši Čikaga nadigrali su Atlantu sa 130:118 na gostovanju predvođeni Zekom Levinom i Damarom Derozanom. Na drugoj strani domaćinima nije mnogo pomogla ni odlična igra Kema Rediša, Bogdana Bogdanovića i Tre Janga koji je tek izašao iz kovid protokola.

Atlanta je u Džordžiji dobro počela meč i održavala prednost tokom prvog poluvremena, ali su Bulsi u nastavku uspeli na pojačaju pritisak, načine preokret i dođu do četvrte pobede u nizu.

U efikasnosti su ih predvodili Levin i Derozan nastavivši seriju odličnih igara, a odlično ih je pratio crnogorski internacionalac Nikola Vučević. Damar Derozan je bio najefikasniji igrač meča uz dvostruki dvocifren učinak sa 35 postignutih poena uz deset asistencija i pet skokova, a Zek Levin ga je pratio sa 30 poena uz 9 asistencija i četiri skoka.

I tim Atlante je imao dobru efikasnost, ali je to bilo nedovoljno da se zaustave za igru raspoloženi gosti. Tim su predvodili mladi Kem Rediš i Tre Jang uz podršku Bogdana Bogdanovića.

Mladi Rediš je nastavio seriju odličnih igara i meč završio sa 33 poena uz 4 skoka, a Tre Jang se uspešno vratio u igru posle pauze zbog kovid protokola i meč završio sa 29 poena uz 9 asistencija. Odlično ih je pratio i Bogdan Bogdanović sa 20 poena uz 4skoka i 3 asistencije ali je sve to bilo nedovoljno da se zaustave raspoloženi Bulsi.

Priliku za revanš Atlanta će imati već za dva dana na gostovanju u Čikagu čime Atalanta počinje seriju od šest gostovanja.

(Espreso/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.