OTVORENO I ARGUMENTOVANO KRITIKOVAO JOKIĆA: Nikola je reagovao NA OVAJ NAČIN!
Nikola Jokić, Foto: Profimedia

NBA LIGA

OTVORENO I ARGUMENTOVANO KRITIKOVAO JOKIĆA: Nikola je reagovao NA OVAJ NAČIN!

Nikola Jokić sam nosi Denver ove sezone. Prosečno beleži 26,3 poena, 13,5 skokova i 7,5 asistencija po meču, a u jednom segmentu je mnogo napredovao.

Objavljeno:

Njegova dodavanja, poeni, način igre je nešto po čemu se uvek izdvajao, ali je problem bila igra u odbrani. Taj deo je značajno unapredio.

Jedan od najboljih defanzivaca lige Drejmond Grin je na to imao ogroman uticaj. As Golden Stejta je otkrio da mu je to i sam srpski košarkaš priznao, a sve se dogodilo posle jedne TV emisije u kojoj je Grin bio analitičar.

" Jedan bitan momenat koji sam imao na televiziji je bio sa meča protiv Nagetsa. Napao sam Jokića zbog odbrane, naglasio sam da on mora da bude mnogo bolji odbrambeno kao lider tima. Pokazao sam četiri snimka sa njegovim greškama, otvoreno sam ga kritikovao", ispričao je Grin koji je više puta pričao o Nikoli.

Drejmond, inače poznat kao neko ko nema dlaku na jeziku i ko uvek kaže ono šta misli, je priznao da je posle svega toga pričao sa aktuelnim MVP-jem.

"Sledeće godine mi je priznao, rekao mi je da je video šta sam rekao o njegovoj odbrani i da sam bio u pravu i da je napredovao. Odgovorio sam mu da je napredovao za 100 odsto. Za mene je to bio veliki momenat", zaključio je Grin.

Espreso/Mondo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.