ZORAN SAVIĆ EKSKLUZIVNO O LESORU: Poznato kada će se pridružiti ekipi, kao i kakvi su dalji planovi sa centrom!
Foto: Starsport©

novo pojačanje

ZORAN SAVIĆ EKSKLUZIVNO O LESORU: Poznato kada će se pridružiti ekipi, kao i kakvi su dalji planovi sa centrom!

Sportski direktor crno-belih progovorio o novom pojačanju

Objavljeno:

Dugo se pričalo o pojačanju na poziciji centra za Partizan. Spekulacije su okončane u ponedeljak kada je zvanično ugovor potpisao snažni internacionalac iz Francuske, Matijas Lesor. On ima ugovor do kraja sezone, ali crno-beli u zvaničnom saopštenju nisu precizirali kada nekadašnji igrač Monaka, Crvene zvezde, Makabija, Unikahe stiže u Beograd.

Na treningu pred put u Rusiju na meč protiv Lokomotive za informacije oko Lesora upitan je trener Željko Obradović koji je novinarsko pitanje prebacio na adresu Zorana Savića, sportskog direktora kluba iz Humske. Upravo iz tog razloga kontaktirali smo Savića koji nam je u kratkoj izjavi otkrio kada bi mogao da bude Lesor u glavnom gradu Srbije.

Matijas Lesor
foto: Starsport©

– Trebao bi da stigne u sredu u Beograd. Trenutno smo u fazi planiranja puta i rezervacije karata. Videćemo u kakvom je stanju na treninzima za sledeću utakmicu -poručio je Savić za MaxBet sport.

Podsetimo da je Lesor ove sezone igrao u dresu Makabija sa kojim je potpisao kratkoročni ugovor koji nije produžen. Francuz je u nekoliko navrata ove godine povezivan sa Partizanom, ali je saradnja sada ozvaničena. Ostaje da se vidi da li će Lesor debitovati u narednom kolu ABA lige protiv Mege u meču koji je zakazan za ponedeljak.

Što se tiče trenutnog sastava Partizana, on putuje za Krasnodar bez Lesora gde se igra utakmica Evokupa protiv Lokomotive. Eventualna pobeda bi odvojila crno-bele od konkuretnta za prvo mesto u grupi. Izabranici Željka Obradovića imaju šest pobeda i jedan poraz. Lokomotiva sa druge strane ima dva neuspeha, a pred duel sa crno-belima su otpustili trenera Pašutina.

(Espreso/Maxbet sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.