Bjelica blistao, a onda ga je iznenada trener ostavio na klupi i Minesota je izgubila! (VIDEO)
Foto: Fonetap

Potpuno iracionalna odluka

Bjelica blistao, a onda ga je iznenada trener ostavio na klupi i Minesota je izgubila! (VIDEO)

Voriorsi su naneli najteži poraz Indijani, Popović besneo iako su Sparsi dobili derbi Zapada, "Grik frik" rame uz rame Džordanu i Olajdžuvonu
Objavljeno: 09:20h

Ne moramo ni da vam pominjemo da je Boban Marjanović ponovo sa klupe odgledao i 9. ovosezonski poraz Detroita. Hjuston je slavio u "Palas Oburn Hilsu" 99:96, a Džejms Harden je bio najzaslužniji sa 28 poena, 11 skokova i 8 asistencija, dok je na drugoj strani značajno bolji od saigrača bio Koldvel-Poup sa 26 poena.

Golden Stejt je uhvatio zalet, a navijači su dočekali i buđenje Kleja Tompsona, koji je imao neštoi usporeniji ulazak u sezonu. Sada je razvalio Indijanu 120:83 sa 26 postignutih poena za 25 minuta na terenu, a u poslednjoj četvrtini nije ni igrao.

Pejsersima je ovo bio najteži poraz na domaćem terenu u istoriji franšize kome su doprineli i Stef Kari sa 22 poena i Kevin Durent sa 14. Kod domaćih, Rodni Staki se izvukao iz proseka i postigao 21 poen.

Janis Adetokunbo postao je tek treći čovek posle Majkla Džordana i Hakima Olajdžuvona koji je na jednom meču postigao 21 poen, imao po 10 skokova i asistencija, pet blokada i tri ukradene lopte.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.