IVANOVIĆ OTKRIO DA JE RADONJIĆ KRITIKOVAO TIM NA ODMORU: Bilo je baš, baš...
Foto: Starsport©

ljut na igrače

IVANOVIĆ OTKRIO DA JE RADONJIĆ KRITIKOVAO TIM NA ODMORU: Bilo je baš, baš...

Zvezdin košarkaš utakmicu je završio sa 11 poena i po dve asistencije i skoka

Objavljeno: 13:35h

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Ivanović otkrio je da je trener Dejan Radonjić imao zamerke na igru pod košem u meču sa Bajernom (81:78).

Crveno-beli su imali sjajno šutersko veče u hali "Aleksandar Nikolić", ali i problem u prvom poluvremenu sa velikim brojem ofanzivnih skokova protivnika.

Zato je, prema rečima Ivanovića, trener Radonjić iskritivao tim na odmoru.

- Nije ništa pričao (smeh)... Normalno da je bilo, baš, baš... To je stvar koja spada u individualnu odgovornost i nešto o čemu svako od nas mora da razmišlja. Da zagradi svog čoveka, da mi bekovi pomognemo - priznao je Ivanović novinarima posle utakmice.

Objasnio je i koliko je ovaj trijumf značajan.

- Mnogo bitna pobeda, u lepom ambijentu i na isto tako lep način. Imali smo vrlo kvalitetno šutersko veče, ali nismo uspeli u prvom poluvremenu da iskoristimo zbog sitnih stvari. Najosnovnije je poene u tranziciji, gde su njihovi bekovi skoro svaki put ispratili naše lopte. Iz druge šanse dosta poena su nam dali. Moramo da budemo zadovoljni, posebno igrom u drugom delu.

Ivanović je utakmicu završio sa 11 poena i po dve asistencije i skoka.

- Zadovoljan asm što mogu da pomognem, uvek će tako biti. Imao sam neke malo lošije odluke, ali je ključno da ekipa pobeđuje - zaključio je Zvezdin organizator igre.

Crvena zvezda u nedelju čeka čačanski Borac u nastavku ABA lige.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.