TRINKJERI NERVOZAN POSLE BOLNOG PORAZA: "I ti bi trebalo da pričaš engleski!"
Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

nije mu se dopala najava

TRINKJERI NERVOZAN POSLE BOLNOG PORAZA: "I ti bi trebalo da pričaš engleski!"

Loše je sve i počelo za Italijana jer su mu navijači Zvezde uputili brojne uvrede čim se pojavio u hali "Aleksandar Nikolić"

Objavljeno:

Teško je trener Bajerna Andrea Trinkjeri podneo poraz od Crvene zvezde u 16. kolu Evrolige u "Pioniru".

O tome svedoči i istup na početku konferencije za medije, a po zavšetku susreta, kada je na najavu portparola crveno-belih Igora Vujičina da će se prvo obratiti na engleskom jeziku, kako to protokol nalaže, odgovorio:

- Onda bi ti trebalo isto na engleskom da pričaš. Protokol kaže da bi i ti trebalo da pričaš na engleskom - dva puta je rekao Trinkijeri Vujčinu, a potom započeo analizu na engleskom jeziku.

Andrea Trinkjeri
foto: EPA/Andrej Cukić

Očigledno je nekadašnjem treneru Partizana ovo veče u Beogradu teško palo... Loše je i počelo za njega jer su mu navijači Zvezde uputili brojne uvrede čim se pojavio u hali "Aleksandar Nikolić".

Kada je reč o utakmici, Italijan je čestitao Zvezdi na zasluženoj pobedi.

- Mi smo pokazali drugo lice u odnosu na meč protiv Olimpijakosa. Imamo sedam pobeda, fali nam četiri igrača. Od svega toga, imali smo devet gostovanja. Kada se situacija normalizuje mislim da ćemo biti bolji. Samo dve utakmice nismo igrali egal. Počeli smo sa 0-4 zbog korone, sada smo ovde. Mogli smo neke bolje stvari. Ovo nije sprint, ovo je maraton - objasnio je Trinkjeri.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.