RADONJIĆ O MEČU PROTIV CIBONE: Odgovornom i skoncentrisanom igrom da opravdamo ulogu favorita!!!
Foto: Starsport©

izjava pred duel

RADONJIĆ O MEČU PROTIV CIBONE: Odgovornom i skoncentrisanom igrom da opravdamo ulogu favorita!!!

Crvena zvezda posle devet utakmica ima samo jedan poraz u ABA ligi

Objavljeno: 19:18h

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 18 časova na svom terenu igraju protiv Cibone meč 10. kola ABA lige.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će njegova ekipa odgovornom i koncentrisanom igrom pokušati da opravda ulogu favorita u meču protiv Cibone.

- Nakon utakmice sa Zenita (69:58), okrećemo se obavezama u ABA ligi i sledećem protivniku ekipi Cibone. Radi se o mladoj i talentovanoj ekipi, pa ćemo pokušati odgovornom i skoncentrisanom igrom da opravdamo ulogu favorita u ovom meču - rekao je Radonjić.

Dejan Radonjić
foto: Starsport

Zvezda posle devet utakmica ima samo jedan poraz, dok Cibona ima učinak od pet pobeda i četiri poraza. Crveno-beli i zagrebačka Cibona do sada su odigrali 40 međusobnih duela u regionalnom takmičenju, a Zvezda je ostvarila 29 pobeda.

Košarkaš Zvezde Dejan Davidovac rekao je da ekipa nema previše vremena za pripremu utakmice, kao i da Cibona može da napravi problem svakom rivalu.

- Mi želimo da opravdamo ulogu favorita u ovom meču, ali do bodova ćemo doći samo odgovornom i čvrstom igrom jer želimo da nastavimo sa pobedama pred seriju mečeva u kratkom vremenskom periodu koja nam sledi tokom ove i naredne nedelje - zaključio je Davidovac.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.