9 stvari koje smo saznali posle prvih mečeva NBA lige! (VIDEO)

Da li ste i vi to primetili?

9 stvari koje smo saznali posle prvih mečeva NBA lige! (VIDEO)

Već na osnovu premijernih mečeva timova u NBA mogli su se izvući neki zaključci
Objavljeno:
Posle 5 meseci čekanja, ljubitelji košarke širom sveta su dočekali početak nove NBA lige
dve noći svi timovi su odigrali premijerne mečeve napravi neka vrsta rezimea onoga što smo videli.
Ko god da je dizajner... 10 najgorih dresova u istoriji NBA lige! (FOTO) Predstavljamo vam 9 stvari koje je većina fanova najjače lige na svetu zaključila posle prvih 17 utakmica. 1. Kobi Brajant je i dalje fenomenalan istoriji se vratio posle višemesečnog odsustva na parket
da mu je ovo poslednja sezona.
U svom prvom meču posle povrede legenda Lejkersa je protiv Minesote postao prvi igrač koji je 20 sezona igrao za jednu ekipu postigao 24 poena, ali su svi primetili da je i kod njega biologija učinila svoje.
odmicalo tako njegovo telo nije moglo da podnese toliki napor i kvalitet njegove igre je opadao.
2. Nju Orleans je u velikom problemu I dok se porazi mogu pripisati tome da im nedostaje nekoliko igrača i da su nekoliko još roviti,
Entonija Dejvisa, naročito u duelu protiv Golden Stejta (4/20 iz igre).
3. Nikola Mirotić je najbolji igrač Čikaga. Španca sa crnogorskim poreklom da je najbolji igrač Bulsa,
ravnog. Prosek od 18,5 poena i 9 skokova posle dve utakmice to najbolje potvrđuje branjenje od tradicionalnih krilnih centara.
4. Udarna igla Sparsa u napadu je Kavaj Lenard. San Antonio ima novog čoveka koji je prva opcija u napadu i koji zatrpava protivnički koš. Nisu to više ni Dankan, ni Parker, ni Đinobili, a neće to biti ni letnja akvizicija Lamarkus Oldridž. 32 poena i odlično čuvanje Durenta prvoj utakmici sezone.
5. Trener Detroita ima tim koji je želeo Pistonsi su prošle sezone imali mnogo promašaja u igračkom kadru Sten van Gandi ove sezone rešio da skoro sve sporedne igrače promeni - dve pobede. Markusa Morisa, Koldvel-Poupa i Džonsona, rasterećen je i prvi igrač ekipe - Andre Dramond.
6. Si Džej Mekalum je pravo rešenje za Portland. u prvoj četvrtini ubacio 22 poena Pelikansima sposobnosti. Uz sve to odlično barata loptom Dejmiana Lilarda.
. Hardenu i Losonu je potrebno vreme Dolazak Taja Losona u Hjuston izgledao je kao poslednji delić slagalice rezultat u plej-ofu. Međutim, u duelu protiv Denvera na startu sezone je delovao izgubljeno kada je trebalo da vodi napad Harden čija statistika šuta (6/21) je daleko od očekivane.
8. Orlando je tim novih nada NBA lige Iako su poraženi od Vizardsa u neizvesnoj završnici predstavlja budućnost košarke. Predvođeni Oladipom, Hezonjom, Gordonom i Pejtonom klinci iz Medžika vremenom će biti sve bolji i bolji.
9. Kevin Lav je ponovo dobio glavnu ulogu. pojačanje Klivlenda je tokom većeg dela godine bio u zapećku i senci Lebrona Džejmsa sada moglo da se promeni. Za razliku od prethodne sezone kada je uglavnom čekao u uglu da lopta dođe do njega Dejvida Blata što pokazuju njegove igre protiv Čikaga i Memfisa sa prosečno 17,5 poena i 10,5 skokova.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.