Rezervista Jokić odličan, Voriorsi upropastili Drejka, šampion izgubio, Gasol imitirao Mekgregora i Vestbrukov potez večeri! (VIDEO)
Foto: Fonetap

kakvo fantastično veče

Rezervista Jokić odličan, Voriorsi upropastili Drejka, šampion izgubio, Gasol imitirao Mekgregora i Vestbrukov potez večeri! (VIDEO)

Vrlo, vrlo uzbudljiva i neizvesna noć u NBA
Objavljeno: 09:11h

Auh kakvo ludo veče u NBA prethodne noći, a skoro pa da nema utakmice koja nije bila uzbudljiva i neizvesna, ali zato je najbolje krenuti redom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Šampioni lige, Kavalirsi, doživeli su poraz na svojoj turneji po istoku. Indijana je iskoristila odsustvo Lebrona Džejmsa iz tima i slavila 103:93.

Raspoloženi Pol Džordž sa 21 i Džef Tig sa 20 poena uz pomoć Tadeusa Janga sa 16 uspeli su da odgovore Kevinu Lavu koji je postigao 27 poena i imao 16 skokova i Kajriju Irvingu sa 24 poena, a ono što je nedostajalo Klivlendu jesu poeni drugih igrača.

Vicešampioni lige, Voriorsi, upropastili su specijalnu noć za repera Drejka, velikog navijača i ambasadora Toronta. U njegovom rodnom gradu. u večeri koja je bila posvećena njemu, igrači Golden Stejta su bili rešeni da mu je upropaste 127:121.

Stef Kari je ubacio 35 poena, a Kevin Durent 30, uz još 15 Kleja Tompsona, to je bilo dovoljno da se sruše Reptorsi na njihovom terenu. U poraženom timu DeRozan je postigao 34 poena od čega čak 17 sa linije za slobodna bacanja, te je postao prvi igrač posle Majkla Džordana sa 9 od 11 mečeva na kojima je postigao preko 30 poena.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.