JOKIĆ POVREĐEN? Jedna slika zabrinula navijače Denvera čiji tim ionako ne liči na sebe! (FOTO)
Foto: Profimedia

novi problem

JOKIĆ POVREĐEN? Jedna slika zabrinula navijače Denvera čiji tim ionako ne liči na sebe! (FOTO)

Novinar koji prati Nagetse, Harison Vind, kaže da je Nikola povredio zglob desne ruke, ali da mu ne predstoji veća pauza

Objavljeno:

Ne igra Denver ove sezone ni blizu kao prošle. Najavili su napad na titulu, ali će teško u tome uspeti ako ne promene neke stvari.

Nikola Jokić praktično igra sam i to se vidi. U porazu od Filadelfije (89:103) je bio najbolji igrač na parketu, bio je blizu tripl-dabl učinka (30, 10sk, 7as).

Pratio ga je praktično samo Vil Barton (19, 9sk, 8as), dok su ostali podbacili. Kada se na to doda da za Sikserse nije igrao startni centar Žoel Embid, onda je jasno kakva je šansa propuštena. Uz sve to je Jokić sprečavao svog trenera Majkla Melouna da se obračuna sa sudijom.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

Ipak, to nije jedina stvar koja brine Nagetse. Nikola je u drugom poluvremenu dao samo tri od svojih 30 poena, a slika iz dvorane zabrinjava. Na njoj se vidi Nikolina ruka zavijena u peškir, zbog problema sa zglobom.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

Novinar koji prati Nagetse, Harison Vind, kaže da je Nikola povredio zglob desne ruke, ali da mu ne predstoji veća pauza. Srpski centar je napustio igru oko četiri minuta pre kraja, a u klubu tvrde da nije ništa strašno.

- Došao je u svlačionicu ranije, da bi video kako sam ja, bio je zabrinut za mene. Šalu na stranu, koliko znam nema problem sa povredom - rekao je Meloun.

I trener je svestan da se ekipa muči.

- Rezervisti moraju da igraju mnogo bolje. Moram da nađem način da pomognem toj grupi igrača da igra bolje - jasan je Meloun.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.