Smrt Ranka Žeravice potresla košarkaški svet: Od Argentine do Španije se opraštaju najvećeg! (FOTO)

Košarka je doživela veliki udarac

Smrt Ranka Žeravice potresla košarkaški svet: Od Argentine do Španije se opraštaju najvećeg! (FOTO)

Na nekoliko kontinenata se obaveštava o smrti jednog od najvećih trenera u istoriji košarke, a njegov odlazak je pogodio i njegove bivše klubove i igrače
Objavljeno: 12:57h

Vest o smrti Ranka Žeravice, jednog od tvoraca jugoslovenske košarke i čoveka koji je svojim radom uticao na tok svetskih promena u magičnoj igri pod obručima potresla je čitavu planetu. Preminula legenda jugoslovenske košarke: Otišao je veliki Ranko Žeravica! Od Evrope do Južne Amerike mediji izveštavaju o smrti košarkaškog stručnjaka čije ideje su primenjivali mnogi veliki treneri koji su dolazili posle njega, a bivši klubovi koje je vodio su se takođe oglasili, kao i mnoga košarkaška imena.

Marina Lopičić
Nedostajala mu je prevara: Zašto Ranko Žeravica nije voleo današnju košarku? (VIDEO) Dva najveća srpska kluba Partizan i Crvena zvezda su se putem svojih Tviter profila i na zvaničnim sajtovima oprostili od svog nekadašnjeg trenera, a crveno-beli čiji je Žeravica rekorder su uputili zahtev Evroligi da meč protiv Himkija počne minutom ćutanja u njegovu slavu.

Barselone
ACB lige

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.