Obradović posle debakla: Nisam mnogo puta doživeo ovo u karijeri! (VIDEO)
Foto: Profimedia

POLUDEO!!!

Obradović posle debakla: Nisam mnogo puta doživeo ovo u karijeri! (VIDEO)

Španski klub je slavio rezultatom 86:52, a trener turske ekipe, Željko Obradović kaže da mu se ovo nije mnogo puta u karijeri dešavalo
Objavljeno:

Košarkaši Fenerbahčea doživeli su katastrofu na gostovanju u Baskoniji.

Španski klub je slavio rezultatom 86:52, a trener turske ekipe, Željko Obradović kaže da mu se ovo nije mnogo puta u karijeri dešavalo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Nisam mnogo puta tokom karijere doživeo ono što nas je zadesilo protiv Baskonije. Moj tim igrao je zaista mnogo mnogo loše, dok je, priznajem, domaćin odigrao odličan meč. Čestitam im jer su zaista bili odlični u defanzivnim i u ofanzivnim zadacima. Pokušao sam svoju ekipu da pripremim za agresivan meč, ali sve što su pokazali na terenu bilo je suprotno onome što smo želeli - izjavio je Obradović posle debakla u Španiji.

On je rekao da njegov tim još živi u prošlosti, na krilima pređašnjeg uspeha.

- Postoji jednostavna stvar koju sam rekao svojim igračima. Oni žive u prošloj sezoni. Njihove misli su još tamo. Sada će mnogi drugačije pričati o nama. Do sada su pominjali Fajnal for, a ja sam pokušao da objasnim igračima da je ova sezona drugačija, da se sada takmiči 16 vrhunskih timova, da će biti nešto novo, mnogo putovanja i mnogo teških mečeva - naveo je Obradović.

- Biće veoma zanimljivo videti kako će igrači reagovati posle ovoga. Igramo protiv Galatasaraja u domaćem prvenstvu, potom protiv Makabija u Tel Avivu i Efesa u Evroligi, a onda opet protiv njih u turskom šampionatu. Biće vrlo, vrlo teško - rekao je Obradović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.