SJAJNA VEST ZA NAVIJAČE GOLDEN STEJTA: Poznato kada se Klej Tompson vraća na teren!
Foto: AP

nba

SJAJNA VEST ZA NAVIJAČE GOLDEN STEJTA: Poznato kada se Klej Tompson vraća na teren!

Najveće moguće pojačanje za Voriorse

Objavljeno: 14:31h

U podkastu koji je posvećen Golden Stejt Voriorsima Entoni Slejter iz Atletika je govorio o svojim saznanjima o Kleju Tompsonu i njegovom povratku na parket. Kaže da ga za sada Voriorsi čuvaju od očiju javnosti, ali da on uveliko trenira sa kontaktom.

Klejovi problemi su počeli 2019. godine. U finalnoj seriji sa Toronto Reptorisma najbolji šuter Voriorsa je povredio prednje ukrštene ligamente kolena. Odmah iza toga je produžio ugovor sa timom na još pet sezona, ali od tada i dalje nije zaigrao na jednoj utakmici. Operisao se i u toku oporavka je ponovo povređen. Ovoga puta je pokidao ligament Ahilove tetive.

Klej Tompson
foto: EPA/John G Mabanglo

Entoni Slejter kaže da se ovoga puta Tompson oporavlja bolje i da je još uvek na individualnim treninzima.

„Čuo sam da je radio neke treninge dva na dva sa kontrolisanim kontaktom. Očekujem da se za koju nedelju u potpunosti vrati treninzima i da je negde cilj da zaigra sredinom decembra. 25. novembra će biti godinu dana od operacije Ahilove tetive. Rekao je tada da se neće vratiti u narednih godinu dana. Mislim da će najranije biti na terenu sredinom decembra, ali neće im smetati ni ako ga ubace u januaru„, rekao je Slejter.

On je dodao da će Tompson biti odmah odličan na šutu za tri poena i da tu neće imati nikakav problem. Takođe je u podkastu pričao o budućnosti Voriorsa, kao i o potencijalnom trejdu za Bena Simonsa.

Voriorsi predvođeni Stefom Karjiem imaju skor 5-1 na početku sezone i jedino je Juta ispred njih na Zapadu.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.