JUTA NANELA TREĆI UZASTOPNI PORAZ ŠAMPIONU, ŠARLOT SJAJAN: Tripl-dabl Hardena, Vestbruk "uništio" bivši tim! VIDEO
Foto: Profimedia

nba

JUTA NANELA TREĆI UZASTOPNI PORAZ ŠAMPIONU, ŠARLOT SJAJAN: Tripl-dabl Hardena, Vestbruk "uništio" bivši tim! VIDEO

Juta deli prvo mesto sa Golden Stejtom uz skor 5-1 i jasno je da su opet krenuli u jakom ritmu, za razliku od mnogih drugih favorita

Objavljeno:

Šampion NBA lige, Milvoki, zabeležio je treći vezani a ukupnbo četvrti poraz ove sezone. Baksi su u svojoj areni poraženi od jednog od glavnih pretendenata na njihov presto, Jute Džez, 95:107.

Donovan Mičel je po običaju bio najefikasniji u timu iz Solt Lejk Sitija sa 28 poena, a Majk Konli je dodao 20.

Juta deli prvo mesto sa Golden Stejtom uz skor 5-1 i jasno je da su opet krenuli u jakom ritmu, za razliku od mnogih drugih favorita.

Janis Antetokumpo je bio najbolji kod domaćina sa 25 poena, ali nije imao pravu podršku.

Ekipa Los Anđeles Lejkersa polako poprima formu kakvu uprava želi da vidi sa četiri superstara u prvoj postavi. "Jezeraši" su u Stejpls centru pobedili nejaki Hjuston 95:85.

Karmelo Entoni je ubacio 23 poena, ali je najzaslužniji za trijumf bio Rasel Vestbruk sa 20 poena, 8 skokova i 9 asistencija protiv svog bivšeg tima. Entoni Dejvis je imao 16 poena i 13 skokova a Lebron Džejms 15 poena, s uhvaćenih lopti i 8 dodavnja.

Bruklin je lako izašao na kraj sa Detroitom - 117:91. Kevin Durent je postigao 23 poena, a Džejms Harden zabeležio tripl-dabl: 18 poena, 12 asistencija i 10 skokova.

Odlični Šarlot je stigao do skora 5-2 pobedom 125:113 nad Portlandom, za koji Demijan Lilamrd igra sa sve manje motiva. Lamelo Bol je dao 27 poena, a Keli Ubre 26 za "Stršljenove".

Rezultati:

Šarlot - Portland 125:113

Milvoki - Juta 95:107

Bruklin - Detroit 117:91

Los Anđeles Lejkers - Hjuston 95:85

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.