ŽELJKO OBRADOVIĆ NAKON POBEDE: Možda ne bi bilo loše da primenimo onaj stari trik, da siđu do Morave da operu ruke!
Foto: Starsport

ABA LIGA

ŽELJKO OBRADOVIĆ NAKON POBEDE: Možda ne bi bilo loše da primenimo onaj stari trik, da siđu do Morave da operu ruke!

Fantastično je izgledao Partizan večeras

Objavljeno:

Željko Obradović vodio je Partizan protiv svog Borca u Čačku. Mnogo je tu bilo emocija, sigurno je bio i poseban meč za trenera crno-belih, a na kraju je njegov tim prilično lako i rutinski slavio u gradu košarke kraj Morave.

Može svakako Obradović da bude zadovoljan činjenicom da je njegova ekipa otvorila sezonu sa skorom 6-0 u ABA ligi, uz 2-0 u Evrokupu.

KK Partizan, Željko Obradović
foto: Emilija Jovanović

Na konferenciji za medije posle meča u Čačku, Obradović se prisetio čuvene izreke specifične za bivše košarkaše Borca.

"Agresivnost u odbrani nam je dala sve što nam je bilo potrebno. Nažalost, mnoge otvorene šuteve nismo ubacili, 5/26. Možda ne bi bilo loše da primenimo onaj stari trik da siđu do Morave da operu ruke. Ne znam šta bih pametnije mogao da uradim. Naravno, želim Borcu sve najlepše u nastavku sezone i mom mladom kolegi. Hvala čačanskoj publici na prijemu i aplauzu", rekao je Obradović na konferenciji.

Kaže Obradović da se lepo oseća u svom Čačku.

"Super se osećam, poslednjih godinu dana kada nisam radio više sam ovde bio nego u Beogradu, majka mi živi ovde, mnogo prijatelja. Super je osećaj biti u Čačku", istakao je Obradović.

Trener Borca Marko Marinović nije bio zadovoljan konačnim ishodom.

"Znali smo otprilike šta nas očekuje, ali je očigledno nedostatak Lautara Lopeza mnogo teško pao. Organizaciono nismo bili dobro. Nismo mogli da organizujemo nijedan napad. Popravili smo skok i zadovoljan sam sa time. Hteo bih da se zahvalim velikom čoveku Željku Obradoviću krivcu što je Borac ostao u ABA ligi. Pritekao nam je u pomoć prošle sezone, pomogao nam je, ulio samopozdanje i izdržali smo i ostali u ligi. Poželeo bih mu svu sreću u nastavku sezone".

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.