STIV KER HVALIO BJELICU POSLE UTAKMICE: On je više od šutera, sjajno dodaje, stvarno je odličan košarkaš!
Foto: AP

lepe reči

STIV KER HVALIO BJELICU POSLE UTAKMICE: On je više od šutera, sjajno dodaje, stvarno je odličan košarkaš!

Bjelica je postao prvi igrač koji je sa klupe ostvario "dabl-dabl" u dresu Golden Stejta još od 1981. godine i Sema Vilijamsa

Objavljeno:

Trener Golden Stejta Stiv Ker izneo je niz pohvala na račun Nemanje Bjelice posle utakmice koju je odigrao u "Stejpls centru" protiv Los Anđeles Lejkersa.

U pobedi rezultatom 121:114, svojoj prvoj zvaničnoj utakmici u dresu Voriorsa, srpski košarkaš ostvario je "dabl-dabl" od 15 poena i 11 skokova, uz četiri asistencije

Ker je i ranije najavljivao da neće koristiti Bjelicu tek tako da "ćoškari" i otvara prostor saigračima, već da će biti direktno uključen u akcije "ratnika".

To je ponovio i posle prve utakmice.

- On je više od šutera, sjajno dodaje, stvarno je odličan košarkaš. Uživa u igri sa ovim timom, zato što dobija šansu da igra svoju igru, a ne da bude sateran u ćošak sa nekom striktnom ulogom. Momci koji imaju sjajan osećaj za igru su nam se uvek dobro uklapali - rekao je Ker.

Bjelica je postao prvi igrač koji je sa klupe ostvario "dabl-dabl" u dresu Golden Stejta još od 1981. godine i Sema Vilijamsa.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.