JOKIĆ KAO NGOLO KANTE: Logika kojom su generalni menadžeri timova glasali je za PODSMEH!
Foto: Printscreen/YouTube

OPET JE ŽESTOKO POTCENJEN

JOKIĆ KAO NGOLO KANTE: Logika kojom su generalni menadžeri timova glasali je za PODSMEH!

Slično je nedavno urađeno i uzboru za najboljeg igrača Lige šampiona

Objavljeno:

Nikola Jokić je neposredno pred prvi nastup u dresu Denvera uoči nove NBA sezone doživeo prilično poniženje.

Aktuelni MVP u tradicionalnoj anketi generalnih menadžera tamošnjih klubova nije dobio niti jedan jedini glas kada su oni upitani ko će biti naredni najkorisniji igrač lige.

Iako su sportski direktori NBA klubova saglasni da je Jokić najbolji centar lige, baš nijedan od njih ne smatra da će ponoviti podvig iz sezone za nama, kada je postao prvi Srbin sa MVP titulom.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

Takav stav generalnih menadžera šokirao je i pojedine američke novinare, poput Krisa Dempsija, koji u Denveru radi na TV stanici Altitjud, a koja prenosi mečeve Jokićevih Nagetsa.

- U anketi generalnih menadžera, Nikola Jokić, aktuelni MVP, proglašen je za najboljeg centra, ali nije se našao među šestoricom igrača koji su dobili glasove na pitanje ko će ove sezone biti MVP. Žoel Embid jeste. Ali, obratite pažnju: Jokić je najbolji centar, dakle radi se o poziciji na kojoj i Embid igra, ali nije kandidat za MVP. Kakav leteći start... - poručio je Dempsi.

Slično je nedavno urađeno i uzboru za najboljeg igrača Lige šampiona gde je Žoržinjo izabran ispred kolege iz Čelsija Ngola Kantea koji je izabran za najboljeg vezistu - a obojica su vezni igrači!

Jokić je, podsetimo, na produženom odmoru zbog rođenja ćerke i propustio je prvi meč Denvera u predsezoni, ali se očekuje da će u sredu zaigrati protiv Golden Stejta, u drugoj proveri Nagetsa pred start sezone, koja počinje 19. oktobra.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.