Radonjić ima mnogo problema, ali je izveo taktički potez u najavi meča sa Baskonijom!
Foto: Fonet

hoće da zavara protivnika

Radonjić ima mnogo problema, ali je izveo taktički potez u najavi meča sa Baskonijom!

Crveno-beli će morati da se izbore sa izostankom Rebića, neuigranošću Voltersa, umorom, pa je zato trener ulogu favorita prepustio Špancima
Objavljeno: 14:52h

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će predstojeća utakmica sa Baskonijom biti veliki izazov za njegove košarkaše i da se nada da će oni uspeti da pobede špansku ekipu, za koju je naveo da je favorit.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Uradićemo sve što je moguće kako bismo bili konkurentni ekipi koja je favorit u ovoj utakmici. Biće veliki izazov. Daćemo sve od sebe da ih poremetimo u ostvarivanju njihovih visokih ambicija. Svestan sam da neće biti lako - rekao je Radonjić.

Zvezda ima dva izuzetno važna obaveštenja za Delije pred utakmicu sa Špancima!

Zvezda će u petak u petom kolu Evrolige protiv španskog tima pokušati da zabeleži treću pobedu u tom takmičenju. Radonjić je kazao da ga ne brine reakcija navijača. Kako je rekao, siguran je da će Zvezda imati najveću posetu ove sezone, bez obzira na sve.

- Pozivam navijače da pokažu reakciju i da nas bude dovoljno da budemo ispred svih u tom segmentu. Nama će to biti podstrek da damo sve od sebe. Potrebno je da celu utakmicu budu uz nas, da prate igru i daju konfor da budemo iznad svojim mogućnosti kako bismo pobedili Baskoniju - kazao je Radonjić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.