Srbi će biti sedmi na svetu, a spavaju po stanicama, nemaju za parizer i moraju da prodaju patike da bi opstali! (VIDEO)
Foto: 3x3 Olimp Belgrade

SRAMOTA!

Srbi će biti sedmi na svetu, a spavaju po stanicama, nemaju za parizer i moraju da prodaju patike da bi opstali! (VIDEO)

Grade Beograde, vidiš li ovo?
Objavljeno: 11:39h

- Bićemo zvanično tu negde 7. ekipa na svetu, a da li ste znali:

1. Da ove godine ekipa Olimp bez ikakvih sponzora uspeva da ostvari ovaj rezultat. 2. Da smo iz sopstevnih džepova vadili novac da bi ovo ostvarili. 3. Da nam se dešavalo da spavamo po autobuskim stanicama širom Evrope. 4. Da smo igrali turnire po inostranstvu a da smo imali novac za parizer, kečap i hleb. 5. Da smo se spremali po 6 stepeni, kiši i vetru jer nismo mogli da obezbedimo salu. 6. Da smo prodavali dobijene patike na turnirima da bi imali novac za put. 7. Da smo igrali pod imenom na najvećim turnirima Beograd SRB a da od grada ništa nismo dobili. 8. Da nam je pekara na Olimpu bila ručak posle treninga. 9. Da ima još mnogo razloga zbog kojih je naš uspeh još veći, ali da ne ispadne da kukamo.

Zahvaljujem se mojim saigračima (Draganu Bjelici Gagi, Ivanu Popoviću, Marku Petroviću, Aleksandru Solujiću, Danilu Mitroviću, Marku Markoviću) na ovim teškim, ali radosnim mesecima jer smo ostavili još veći trag nego prošle godine u 3x3 basketu, kao i momcima koji su nam pomogli u treniranju Fići Mihajloviću, Blizancima, Guzi, zatim Sukiju, Miši , Paji, Staji, Fići Coviću na pomoci oko propratnih stvari!!!

TIM OLIMP BEOGRAD - stoji u saopštenju na zvaničnoj Fejsbuk stranici jednog od najboljih srpskih basketaša Nebojše Boškovića!

(Espreso.co.rs/Nebojša Bošković/Olimp 3x3)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.