ZVEZDA PUŠTA U PRODAJU SEZONSKE ULAZNICE: Poseban popust obezbeđen je za vakcinisane
Foto: Starsport©

TAČNO U 12!!!

ZVEZDA PUŠTA U PRODAJU SEZONSKE ULAZNICE: Poseban popust obezbeđen je za vakcinisane

Štandovi za kupovinu biće postavljeni ispred prostorija kluba na Malom Kalemegdanu

Objavljeno: 14:38h

Prodaja sezonskih ulaznica za mečeve košarkaškog kluba Crvena zvezda počeće u ponedeljak od 12 časova, na Malom Kalemegdanu, a štandovi za prodaju biće postavljeni ispred prostorija kluba, saopšteno je danas.

Radno vreme svakog radnog dana biće od 11 do 19 časova, izuzimajući 6. septembar kada prodaja počinje od 12.00, dok će subotom ulaznice biti dostupne od 10 do 16 časova.

Sezonske karte biće moguće kupiti i putem interneta, preko sajta tickets.rs, a za kupce koji prvi put uzimaju sezonsku ulaznicu na raspolaganju će biti 24 cenovne kategorije.

KK Crvena zvezda
foto: ABA liga/KK Crvena zvezda/Dragana Stjepanović

Popust je obezbeđen za vakcinisane kupce, koji će imati poseban šalter za kupovinu ulaznica, u cilju smanjenja gužvi, a prilikom kupovine biće zamoljeni da predaju na uvid potvrdu o vakcinaciji.

- Pozivamo sve vlasnike pasoša Crvena zvezda Republika da ponesu i taj 'dokument' kako bi dobili novi pečat u odeljku koji je namenjen za to. Oni koji nemaju svoj personalizovani pasoš, pri kupovini sezonske ulaznice i učlanjivanja u Klub dobiće svoj 'dokument' Crvena zvezda Republika - navedeno je u saopštenju.

Dodaje se takođe, da će uz sezonsku ulaznicu svi kupci dobiti i specijalno dizajniran holder koji se savršeno uklapa u kreativni dizajn sezonske ulaznice pa 'Zvezdaši' praktično dobijaju celokupan paket i još jednu potvrdu da sezonska ulaznica nije samo parče plastike.

Crvena zvezda će u novoj sezoni nastupati u četiri takmičenja, ABA ligi, Evroligi, kao i Kupu Srbijie i Superligi.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.