DINAMIK BOMBASTIK: Klub sa Dorćola se pojačao reprezentativcem Turske iz Fenerbahčea!
Jigit Onan (desno), Foto: Profimedia

nema ko ne dovodi jaka pojačanja

DINAMIK BOMBASTIK: Klub sa Dorćola se pojačao reprezentativcem Turske iz Fenerbahčea!

Sve češće talentovani košarkaši dolaze u Dinamik da ubrzaju uspon svojih karijera

Objavljeno:

Mladi srpski klub Dinamik poslednjih godina prepoznat je kao jedan od poželjnijih za razvoj karijera mladih igrača, koji sve više i iz inostranstva dolaze na Dorćol.

Tako su prošle sezone dres beogradskog kluba nosili mladi slovenački reprezentativac Gregor Glas, koji se ovog leta pojavio na probi kod Željka Obradovića, na početku priprema Partizana, te talentovani turski plejmejker Mert Akaj, iz čije domovine stiže pomalo bombastična vest.

Dinamik je doveo dosadašnjeg košarkaša Fenerbahčea! Mladi turski reprezentativac Jigit Onan se, kako pišu tamnošnji mediji, pre desetak dana obreo u srpskoj prestonici i trenirao s košarkašima Dinamika, čiji su čelnici brzo odlučili da mu ponude saradnju.

Onan je dete Fenerbahčea, a prošle godine upisao je i debi u seniorskom timu nekadašnjeg prvaka Evrope. Igra na poziciji krilnog centra (19 godina, 206 cm), a ovog leta je sa nacionalnom selekcijom Turske do 19 godina učestvovao na SP, gde je u sedam utakmica imao prosečan učinak od šest poena, 4.3 skoka i dve asistencije, za 17 minuta na terenu.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.