DONČIĆ BRZO POTPISAO, KAKO I NE BI: Luka postao tek 7. igrač u istoriji NBA lige sa ovako JAKIM ugovorom!
Foto: EPA/John G Mabanglo

papreno!

DONČIĆ BRZO POTPISAO, KAKO I NE BI: Luka postao tek 7. igrač u istoriji NBA lige sa ovako JAKIM ugovorom!

Dončić (22) je stigao u NBA kao veliki talenat, ali je i sve u svom timu iznenadio kako brzo je postao jedan od najvećih zvezda lige

Objavljeno:

Kao što se očekivalo, Luka Dončić je prihvatio novi, astronomski ugovor od Dalasa i ostaće igrač Meveriksa narednih pet godina.

Ekscentrični vlasnik franšize Mark Kjuban je ponudio Slovencu petogodišnji produžetak saradnje vredan čak 207 miliona dolara, preneo je uvek dobro upućeni Adrijan Vojnarovski iz ESPN-a.

Prošle nedelje Kjuban je zajedno sa trenerom Džejsonom Kidom i legendom Dalasa Dirkom Novickim doputovao u Ljubljanu kako bi lično ponudio Dončiću "supermaks" ugovor na kućnom pragu.

- Danas mi se ostvario san. Košarka mi je pružila mnogo toga i odvela me na neslućene visine. Zahvalan sam i uzbuđen što ostajem u Dalasu kao deo Meveriksa i cenim podršku navijača - izjavio je Luka za ESPN.

Dončić (22) je stigao u NBA kao veliki talenat, ali je i sve u svom timu iznenadio kako brzo je postao jedan od najvećih zvezda lige. Bio je ruki godine 2018. a već je dva puta nastupio na Ol staru i izabran je dvaput u najbolju postavu lige - to je do sada kao igraču mlađem od 23 godine pošlo za rukom jedino Kevinu Djurantu.

Luka je postao tek sedmi igrač u istoriji lige sa ugovor vrednim više od 200 miliona dolara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.