Od ove trojice jedan će biti novi plejmejker Partizana: Jednog od njih bi Grobari rado videli! (VIDEO)

stiže amerikanac

Od ove trojice jedan će biti novi plejmejker Partizana: Jednog od njih bi Grobari rado videli! (VIDEO)

Pored Lorenca Brauna, koga Nikola Peković želi da dovede u tabor crno-belih, još dva igrača bi mogla da stignu u Humsku posle raskida ugovora s NBA klubovima
Objavljeno: 13:53h

Vreme prolazi, poraza je već pet, dolazak američkog plejmejkera u Partizan konstatna je tema, ali i dalje nema konkretnih potaza. Proteklih dana, na tu temu se oglasio i predsednik kluba Nikola Peković, rekavši da želi da dovede jednog igrača u Humsku. Partizan pronašao plejmejkera: Peković šalje saigrača iz Minesote? (VIDEO) - Braun igra sa mnom, poznajem ga nekoliko godina, odličan je igrač i voleo bih da dođe u Partizan. On je moja velika želja, ali za sada nema naznaka i obećanja da će doći u Partizan. Lorenco je i dalje ovde i siguran sam da je njegov osnovni cilj da ostane u NBA ligi - rekao je Peković.

LORENCO BRAUN:

Prošle sezone Braun je u Minesoti imao prosečan učinak od 4,2 poena i 3,1 asistencije po utakmici, a u nedelju prepodne pojavila se informacija da je Braun raskinuo ugovor sa Minesotom. Osim njega
, u dobro obaveštenim kuloarima još dva igrača pominju se kao potencijalna pojačanja Partizana na poziciji plejmejkera. LESTER BO MEKEJLEB:
Mekejlebov
u Nju Orleans Pelikansima ali povratak u Beograd i igranje pred Grobarima je možda ponudu koju Lester ne može da odbije. BRAJS KOTON:
s kojom je raskinuo ugovor pre pet dana. Koga biste vi najradije videli u crno-belom dresu?

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.