MICOV SVOJOM IZJAVOM JOŠ VIŠE "ZAPALIO" GROBARE: "Postoje pregovori, imam želju da se vratim"!
Foto: EPA/ Toms Kalnins

iskreno

MICOV SVOJOM IZJAVOM JOŠ VIŠE "ZAPALIO" GROBARE: "Postoje pregovori, imam želju da se vratim"!

Uvek sam govorio da sam Partizanovac

Objavljeno:

Danas je odjeknula vest da je Vladimir Micov potencijalno pojačanje Partizana.

Bivši srpski reprezentativac u razgovoru za Maxbet sport nije krio da je veliki Partizanovac i da postoje kontakti u vezi njegovog dolaska u redove crno-belih.

- Da budem iskren, verovatno i ja čitam isto što i navijači. Upoznat sam sa svim glasinama. Mogu da kažem da određeni kontakti postoje, ali za sada nema ništa konkretno što mogu da kažem da sam dobio ponudu i da me je neko pozvao, ali ponavljam postoje ti neki određeni kontakti -

- Uvek sam govorio da sam Partizanovac, nisam to krio pa neću ni sada. Takođe sam govorio da ako se kockice poklope da ću rado doći u Partizan, ali nemam želju da dođem i samo budem tu. Ne želim da dođem u klub koji volim samo da bih uzeo neke pare. Želim da budem tu i da pomognem, a mislim da mogu da pomognem. Imam 36 godina, ali se osećam odlično i potpuno sam zdrav. Pratim situaciju u Partizanu, vidim da je nekoliko igrača napustilo klub. Stigao je moj doskorašnji saigrač Kevin, e sada da li sam ja na tom spisku pojačanja i koji sam po redu, to ne znam. Imam i nekih ponuda za inostranstvo, videću kako se sve bude odigralo - rekao je Micov.

Vladimir Micov je skoro i raskinuo ugovor sa Armanijem i tako postao slobodan igrač, što će u mnogome olakšati posao Partizanu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.