PANTER SE JAVIO IZ SAD-A: Partizan i ja razmišljamo na isti način!
Foto: Emilija Jovanović

Sada je otkrio

PANTER SE JAVIO IZ SAD-A: Partizan i ja razmišljamo na isti način!

Posle razgovora sa Obradovićem shvatio je da je Partizan ono što želi sebi u nastavku karijere

Objavljeno:

Dosadašnji igrač Olimpije iz Milana je potpisao za crno-bele i prvi je igrač koji je stigao u klub od dolaska Željka Obradovića na mesto trenera.

Ali, dodatna je senzacija je što je Kevin Panter time postao najskuplji igrač u istoriji srpske košarke! Kako Mocart sport saznaje, Amerikanac koji ima srpski pasoš zaradiće u Partizanu oko 2.500.000 dolara za dve godine!

Da je ponuda Partizana bila jedna od onih „koje se ne odbijaju“ bilo je jasno istog momenta kada je stigla vest da je Panter potpisao. Jer, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde je prethodnih dana odbio dve ponude Milana, evroligaša, za nastavak sezone, a šuškalo se da su mu Italijani nudili 900.000 dolara po sezoni.

Amerikanac je dobio ponudu koja se ne odbija, veliki novac je u pitanju, ali i ambiciozan projekat koji ga je, kako je rekao, i privukao u Partizan.

- Novi izazov, novi početak za mene, kao prvi start - izneo je prve utiske bivši igrač Zvezde o novom angažmanu, u prvoj izjavi od potpisa za novi klub.

Kaže, posle razgovora sa Obradovićem shvatio je da je Partizan ono što želi sebi u nastavku karijere.

- Pričao sam sa trenerom Obradovićem, on me je naterao da verujem u njegov plan i viziju. To je ono što svaki igrač voli da čuje, da postoji plan da se osvajaju trofeji. Razmišljamo na isti način, na istoj smo strani zbog toga - izjavio je Panter iz SAD

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.